Notícies

Un gos provoca l’aturada del metro de Barcelona durant més de dues hores

L’animal ha entrat sol a les vies i es desconeix si s’ha perdut

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Metro de Barcelona
Foto: Vicente Zambrano / Ajuntament de Barcelona Metro de Barcelona
Publicitat

Ja ho sabem, a l’estiu s’aprofita per fer obres al transport públic de Barcelona. Enguany, són quatre les línies afectades per les millores, de manera que els usuaris habituals han hagut de trobar alternatives per desplaçar-se. És a primera hora del matí que aquests canvis de rutines es fan evidents, ja que aquells que es dirigeixen a la feina o els turistes que visiten la ciutat de punta a punta, s'aglomeren als llocs que sí que funcionen amb normalitat. 

La línia 3 del metro de Barcelona és una de les que s’ha lliurat de modificacions aquests mesos, però aquest matí ha patit una incidència que ha provocat que no hi passessin combois en determinades ocasions. El motiu? La presència d’un gos a les vies.

Les càmeres de seguretat de TMB han detectat l’animal al migdia; de seguida, un equip s’ha posat mans a les obres per intentar capturar-lo i tornar a la normalitat. Des del moment en què s’ha localitzat el gos fins que l’han recuperat han passat més de dues hores i mitja i el tall de la circulació dels metros ha variat en funció d’on veien que es trobava l’animal. 

En el primer moment, s’ha vist alterada la freqüència de pas a l’estació Plaça del Centre, però s’ha acabat aturant el servei entre Zona Universitària a Sants Estació. Finalment, l'L3 ha restablert la normalitat i TMB ha alterat que, durant una estona, l’interval entre trens podia ser superior a l’habitual. 

El gos finalment ha estat rescatat sa i estalvi i s’ha pogut comprovar que havia entrat sol a les vies; de moment, es desconeix de si s’ha perdut. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al juliol

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona




Últimes notícies

    Publicitat