Notícies

Un gran espectacle de drons i focs artificials il·luminarà per Sant Joan aquesta vila molt a prop de Barcelona

El primer xou d'Espanya d'aquestes característiques serà gratis i es farà a la platja

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Sitges
Foto: Platja de la Fragata
Publicitat

La nit de Sant Joan ja és aquí i és gairebé una obligació celebrar-la com mana la tradició. Si us quedeu a Barcelona, podeu anar a una de les revetlles i fogueres que se celebren la nit del 23 de juny, però, si encara no teniu cap pla, us proposem un gratis i molt a prop de Barcelona. La revetlla de Sant Joan, la platja de la Fragata de Sitges es convertirà en l'escenari per al primer espectacle d'Espanya que combina drons i tecnologia de focs artificials i que il·luminarà el cel de la ciutat durant deu minuts a partir de les 23 h.

El xou que organitza la marca Pepsi s'emmarca dins el programa d'activitats per celebrar la nit més màgica de l'any i celebrarà la nova imatge de la firma amb tots els assistents que s'apropin a primera línia de platja per veure l'espectacle. La marca de begudes té més de 125 anys d'història i ara ha estrenat el seu nou logotip amb un disseny més digital, un canvi que celebraran amb 300 drons que oferiran diferents coreografies de llums i colors.

Sitges
Foto: Rutes Garraf

Si sou més de tradicions i teniu ganes d'agafar el cotxe, hi ha moltes localitats de Catalunya que celebren la nit de Sant Joan com mana la tradició i que es converteixen en autèntics pobles de foc. Isil, dins d'Alt Àneu, al Pallars Sobirà, és un dels nuclis de l'Alt Pirineu que encara celebra la nit del 23 de juny amb una gran festa dedicada al foc i a la tradició amb les seves falles, que van ser reconegudes l'any 2015 com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. A més de Barcelona, Sitges i Isil, la majoria dels pobles i ciutats de Catalunya també s'ompliran de fogueres, petards i molta festa per celebrar una de les nits més màgiques de l'any.

Els drons a les festes populars

Ja fa uns anys que els espectacles de drons van començar a formar part del programa d'activitats de les festes populars d'arreu del territori, sobretot de Barcelona. El Cap d'Any anterior vam donar la benvinguda al 2024 a Montjuïc amb un espectacular espectacle de 470 drons que van oferir una actuació que va fer un homenatge a Barcelona i la seva relació amb el mar a uns 250 metres d'altura. Uns mesos abans, les festes de la Mercè també van incloure un espectacle de les mateixes característiques (això sí, amb 200 drons menys) que va il·luminar el cel de la ciutat un dia abans que ho fessin els focs artificials del clàssic piromusical.

Espectacle de drons
Foto: Flock Drone Art

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat