Notícies

Un gran mercat de plantes des de menys d'1 euro s'instal·la a Barcelona aquest cap de setmana

L'entrada és gratuïta i hi haurà més de 150 espècies, així com testos i altres estris de jardineria

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Plantes Pour Tous
Foto: Instagram / @plantespourtous
Publicitat

Han estat la inspiració d'alguns dels millors poemes, pel·lícules, vestits i perfums de la història i una de les formes de dir t'estimo a algú sense haver-ho de verbalitzar. Les flors i les plantes no només són imprescindibles per a la nostra supervivència, sinó que també ho són per fer el nostre dia a dia més amable. Us imagineu passejar per carrer i no veure cap planta? Per a alguns, la vegetació és igual d'important fora que dins de casa i ara, a més de donar un cop d'ull a algunes de les millors floristeries de Barcelona, podreu aconseguir-ne de tota mena a partir de 0,99 cèntims.

Plantes Pour Tous, una coneguda botiga de plantes i centre de jardineria francès, organitza una gran venda de més de 150 espècies a preus molt econòmics aquest divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 de setembre a l'Espai 88 del Poblenou, al número 88 del carrer Pamplona. L'entrada és gratuïta, però és necessari que reserveu la vostra plaça a través de la pàgina web de la botiga per controlar l'aforament. A més, tingueu en compte que només es pot pagar amb targeta de crèdit, l'espai és 'pet friendly' i accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Plantes Pour Tous
Foto: Plantes Pour Tous

Què podeu esperar trobar-hi? Doncs segons el que ha avançat l'organització, hi ha plantes de tota mena a partir de 0,99 cèntims i, si esteu a la cerca d'una planta de dimensions considerant-les, hi haurà un racó dedicat a plantes molt grans des de 19,99 euros. A més del centenar d'exemplars, també podeu comprar testos, jardineres i utensilis fets a França. Si teniu dubtes de com cuidar la vostra planta, no us preocupeu perquè els podreu preguntar tots als professionals que hi ha voltant per l'espai.

Una botiga compromesa amb la jardineria

Els paisatgistes-urbanistes francesos Léo i Julien, van crear l'empresa el 2017 a París amb l'objectiu d'apropar la botànica a tothom amb preus assequibles, sempre amb el desenvolupament i la sostenibilitat de produccions hortícoles ecoresponsables en ment. Amb el pas dels anys, Plantes Pour Tous ja té diferents botigues, així com centres de jardineria que funcionen com a horts urbans que també fan la funció de punts de venda permanents. De moment, però, l'empresa només té establiments físics en alguns punts de França, tot i que sovint fan 'grans vendes' com la de Barcelona arreu d'Europa.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat