Notícies

Un nou festival de moda emergent, tattoos i música en directe arriba a Barcelona aquest juny (i l'entrada és gratis!)

La primera edició inclourà les peces d'Unë Concept i Black Design i diferents opcions per menjar gratis

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Renova la teva roba
Renova la teva roba
Publicitat

"Estem cansades de les 'pop-ups' buides que no aporten cap aprenentatge o benefici al sector de la moda, per això vam decidir crear la nostra pròpia proposta", asseguren la Carme Giménez i l'Alicia Sanz, fundadores de les marques Unë Concept i Black Design, respectivament, i ara també d'un nou festival pels fanàtics de la moda ètica i emergent. La primera edició del Beso Fest se celebrarà a Barcelona el pròxim dissabte 8 de juny a l'Hotel Gallery de Barcelona i l'entrada serà lliure i gratuïta. "L'esdeveniment va molt més enllà d'un mercat de roba, és un punt de trobada per a creatius i fanàtics de marques i dissenys únics i locals", expliquen les seves creadores.

"Com a emprenedores, apostem per un comerç diferent i volem que el públic també se senti part d'això", explica la Carme a Time Out Barcelona. Beso Fest reunirà algunes marques locals amb dissenys únics i fets de manera ètica a Barcelona des de les 12 fins a les 21 h del dissabte. Algunes de les firmes que estaran presents seran les de les dues fundadores: Unë Concept i Black Design. La primera va néixer l'any 2021 i que amb les seves peces pintades a mà es va consolidar a la ciutat fins a obrir el seu primer establiment físic, al carrer Marià Cubí, 28. Al festival podreu trobar algunes de les seves conegudes samarretes, així com altres peces com bosses i vestits que duen l'artesania i singularitat per bandera.

D'altra banda, Black Design és una firma de moda jove i de bany que dissenya i fabrica totes les seves peces a petits tallers de Barcelona. L'elegància contemporània, la funcionalitat i la sostenibilitat són les protagonistes de les propostes de la marca que va néixer fa uns anys arran de la passió per la moda i el mar de l'Alicia. De moment, no han anunciat quines marques més estaran presents al Beso Fest, tot i que al llarg de la setmana publicaran totes les novetats de l'esdeveniment als perfils d'Instagram de les dues firmes principals.

Un festival més enllà del disseny emergent

Tot i que la moda emergent barcelonina serà la protagonista, l'esdeveniment també inclourà creatius de diferents sectors. Al llarg de la jornada hi haurà diferents DJs i un concert de l'artista emergent, Laura Xiu. Beso Fest també oferirà diverses opcions per menjar gratis a càrrec de B3tter Foods i Quiero Tort, entre moltes altres. A més, tots els assistents podran fer-se un tatuatge o posar-se brillats de decoració a les dents, una tendència que està a l'ordre del dia.

Beso Fest, moda
Foto: Beso fest

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Un email que realment t'encantarà

Loading animation
Aquest mail ja està registrat. Prova'n un altre!

Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.

🙌
Genial, ja t'has subscrit!

Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat