Notícies

Un parc de Barcelona acull activitats i tallers gratuïts per a la canalla durant l'agost

La iniciativa inclou tallers de circ, espectacles d'animació i teatres interactius per a totes les edats

Laia Jordà Sánchez
Redactora
nens, jugar, família
Foto: Shutterstock
Publicitat

La canalla pot passar un gran estiu a Barcelona: a més de remullar-se a les magnífiques piscines públiques que tenim a la ciutat, alguns parcs han programat diverses activitats per aprofitar l'estiu a l'aire lliure. El Parc de la Trinitat Vella, a Sant Andreu, s'han organitzat diferents tallers i iniciatives per a totes les edats, que inclouen des d'espectacles de circ fins a tallers de jocs en família.

Del 7 al 28 d'agost, la grada del llac del Parc de la Trinitat Vella acollirà diferents espectacles gratis a partir de les 19 h. L'objectiu de la iniciativa és potenciar l'oci, el lleure i la cultura, generant identitat de barri a través de la participació dels veïns i veïnes, que han ajudat a dissenyar la programació. La regidora del districte de Sant Andreu, Marta Villanueva, ha assegurat que la iniciativa apropa el món de la cultura a tots els barris de la ciutat i que han "posat especial atenció en aquells barris on hi ha més demanda durant els mesos d'estiu".

Mesures per la sortida dels nens al carrer
FOTO: Shutterstock

Quina és la programació?

El dimecres 7 d'agost, tindrà lloc l'espectacle de titelles 'Les aventures de Matito', a càrrec de la Companyia Matito. El següent dimecres 14, la Companyia José Luis Redondo presentarà 'Arriba', un espectacle de circ amb disciplines com l'equilibri i el clown. Les dues següents i darreres activitats es realitzaran el dimecres 21 i el dimecres 28 d'agost, amb l'espectacle de teatre interactiu 'Carregat de romanços', a càrrec de la Companyia Sac Espectacles, i 'La sardinilla, un estiu diferent', una animació a carrer de la Companyia Espectacles Corderroure.

A més dels espectacles a la grada del llac, també es faran activitats els diumenges 11, 18 i 25 d'agost al parc de jocs de l'espai d'11 a 14 h. La programació inclou tallers de circ, jocs en família i també un espai reservat per a nadons a càrrec de la Companyia Sac Espectacles.

Altres activitats a les places de Sant Andreu

El Parc de la Trinitat Vella no serà l'únic espai públic de Barcelona que oferirà una programació per gaudir de l'estiu en família. Diferents places de Sant Andreu també oferiran iniciatives gratuïtes per als més petits dins el marc del Pla del Joc a l'espai públic per promoure els usos lúdics al carrer i estimular el joc a l'aire lliure amb propostes de dinamització del joc. Les places que participaran seran: la plaça de la Trinitat Vella, els dimarts 6, 13, 20 i 27 d'agost de 17.30 a 20.30 h; la plaça de les Maletes, a Baró de Viver, els dimecres 7, 14, 21 i 28 de 17.30 a 20.30 h; i els jardins d'Isabel Domínguez Panigua, a Bon Pastor, els dijous 8, 22 i 29 de 17.30 a 20.30 h.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'agost

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat