Notícies

Un simulador gratis que et converteix en tripulant de la Copa Amèrica s'intal·la al centre de la ciutat (només durant una setmana)

L'espai, en forma de vaixell, permetrà als assistents convertir-se en tripulants d'un vaixell a través de la realitat virtual i gaudir de la terrassa

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Seekers Boat Copa Amèrica
Foto: Seekers Boat
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere per donar la benvinguda a la primera regata de la competició esportiva més antiga del món a Barcelona el pròxim mes d'agost. La 37a edició de la Copa Amèrica de vela se celebrarà per primer cop a la història a la nostra ciutat i, tot i que la podreu veure en directe des dels diferents punts gratuïts que hi haurà habilitats molt a prop de la costa, ara també la podreu viure des de dins amb una nova experiència immersiva que arribarà a finals d'aquest mes de juliol al centre de la ciutat. Del 31 de juliol fins al 6 d'agost, si passeu per plaça Catalunya, podreu visitar de franc una exposició immersiva de la Copa Amèrica amb moltes sorpreses dins.

Després de passar per ciutats com Màlaga i València, 'Seekers Boat' s'establirà a Barcelona de la mà de Cerveses San Miguel i l'equip de vela New York Yacht Club American Magic Challenger. L'espai tindrà diverses zones immersives que permetrà als assistents convertir-se en els tripulants d'una embarcació gràcies al simulador de navegació de realitat virtual. Els participants hauran de pedalejar el més ràpid possible per aixecar el foil (el perfil del vaixell que permet navegar a gran velocitat). El simulador es trobarà dins la zona dedicada a l'equip de vela que col·labora amb la iniciativa, on tothom podrà conèixer la seva història, així com la innovadora tecnologia que utilitzen en les seves embarcacions. També dins la zona expositiva hi haurà un espai dedicat a la cervesa San Miguel amb tota mena d'informació sobre la marca, una experiència que culminarà amb un tast de cerveses de la firma pel qual cal reservar plaça a través d'un formulari en línia.

Més enllà del recorregut immersiu i les zones expositives, l'espai també inclourà una terrassa on tots els assistents es podran relaxar i gaudir d'una cervesa de la firma marinada amb una tapa elaborada amb producte local. Quan es faci fosc i l'espai tanqui les portes als visitants, l'exterior de la instal·lació -que tindrà forma de vaixell- es convertirà en una pantalla gegant on es projectarà un 'videomapping' amb imatges de la història de San Miguel i de NYYC American Magic a les 22 h, 22.30 h, 23 h, 23.30 h i l'última a mitjanit.

 Seekers Boat Copa Amèrica
Foto: Seekers Boat
 Seekers Boat Copa Amèrica
Foto: Seekers Boat

Una experiència innovadora

La iniciativa va néixer per donar a conèixer la competició marítima i l'equip NYYC American Magic tant a tots aquells interessants en aquest esport com als que no n'havien sentit parlar fins ara. Malgrat que la Copa Amèrica se celebra a Barcelona enguany, la instal·lació va començar el seu recorregut pel país a Màlaga, on milers de persones van gaudir de l'experiència. A Barcelona va obrir fa uns mesos el primer centre de divulgació de la competició també amb l'objectiu de donar-la a conèixer a tothom i ara, a més d'aprendre sobre la Copa Amèrica, també la podreu viure.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Paula Fernández (@pau_lafoodie)

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat