Notícies

Una de les cinc millors atraccions turístiques del món està a Barcelona

Més de 167.000 usuaris de Tripadvisor han votat el monument com una "meravella" que s'ha de visitar almenys un cop a la vida

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Ciutat de Barcelona
Foto: Shutterstock
Publicitat

Ja sabem que Barcelona és una de les ciutats més turístiques del món. La cultura, la gastronomia i el bon temps són alguns dels seus principals atractius, tot i que no ens podem oblidar del que potser és el seu punt més fort: l'arquitectura. La ciutat està plena de joies arquitectòniques que no us podeu perdre per les quals milions de visitants viatgen a milers de quilòmetres de casa seva i ara, una d'elles ha estat reconeguda com una de les millors atraccions turístiques del món. Les opinions de més de 167.000 usuaris de Tripadvisor han reconegut la Sagrada Família com la quarta millor atracció turística del planeta per davant d'altres com el Colosseu de Roma i el museu del Louvre, a París.

Tripadvisor acaba de publicar els seus premis anuals Travellers Choice 2024 als millors plans per fer a diferents ciutats del món, que destaca les atraccions i experiències més ben valorades arreu del planeta a partir de milers de ressenyes dels seus usuaris, i la Sagrada Família acumula 167.200 opinions i una puntuació de 4,5 sobre 5 punts."Si hi ha un lloc que cal visitar a Barcelona, ​​és l'obra mestra de l'arquitectura de Gaudí –assegura l'empresa–. Feu una visita guiada per conèixer la façana plena de detalls, els vitralls i les impressionants obres d'art a l'interior", així descriu Tripadvisor la basílica als seus clients. "L'exterior és increïble, però el seu interior és el que em va deixar bocabadada", "la millor basílica que he visitat mai" i "una obra mestra de l'arquitectura" són alguns dels comentaris que han deixat visitants d'arreu a la pàgina web i que han reconegut la basílica dins el top 5 mundial.

Aquestes són les 15 millors atraccions turístiques del món segons les valoracions dels usuaris de Tripadvisor (podeu veure aquí el rànquing complet):

1. Empire State Building, Nova York

2. Torre Eiffel, París

3. La casa d'Anne Frank

4. Basílica de la Sagrada Família, Barcelona

5. Les Coves Cayman Crystal, Illes Caiman

6. El Colosseu, Roma

7. Museu del Louvre, París

8. Jardins de la Badia, Singapur

9. La Catedral de Milà, Milà

10. Mesquita Sheikh Zayed, Abu Dabi

11. Museu Vasa, Estocolm

12. Angkor Wat, Siem Reap a Cambodja

13. Acròpolis, Atenes

14. Museu d'Orsay, París

15. Runes de Pompeia, Pompeia

Barcelona, la ciutat més viral a TikTok

Fa uns mesos, una de les tendències més virals de TikTok era aprendre a vestir-se com una noia de Barcelona. La plataforma es va omplir de milers de vídeos on noies d'arreu del món seguien les instruccions d'un àudio que explicava com vestir-se per semblar barcelonina. Malgrat que aquesta moda ja ha passat, Barcelona continua com una de les ciutats preferides dels usuaris d'aquesta xarxa social, que està plena de vídeos que recomanen visitar la ciutat, normalment amb música romàntica de fons o un àudio on s'escolta un tros de l'anunci de les parades del metro de la ciutat.

Alguns d'aquests vídeos acumulen milions de visualitzacions i comentaris com "és la meva ciutat somiada", "algun dia aconseguiré viure allà", "la ciutat més preciosa del món" i "la meva vida seria millor si visqués allà". A més, hi ha perfils dedicats en exclusiva a romantitzar l'experiència a la ciutat i als seus voltants, com és el compte d'Orda Twins, dues germanes bessones que es van traslladar de Polònia a Barcelona i es dediquen a "compartir l'amor que senten per la ciutat que les va acollir" amb els seus 400.000 seguidors entre TikTok i Instagram.

NO T'HO PERDIS: Què fer aquest cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat