Notícies

Així serà el nou club de Soho House a Barcelona

Barcelona Pool House serà la tercera seu de la firma a la ciutat i es podrà accedir amb un carnet exclusiu de soci

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Soho House Tibidabo
Foto: Barcelona Pool House
Publicitat

Harry Styles ja sabia on anava quan va escollir el Soho House per relaxar-se abans (i després) del seu concert a Barcelona el passat 2023. Soho House és un dels hotels més exclusius de la ciutat, ubicat des de 2016 a la plaça Duc de Medinaceli, davant del Port Vell, dins d'un preciós edifici del segle XVIII. A pocs quilòmetres de Barcelona, al Garraf, Soho House té també el Little Beach House Barcelona, un exclusiu club amb vistes al mar i una gran terrassa. Ara, la llista de seus de la firma a Barcelona creixerà amb la inauguració del Barcelona Pool House, un club privat que obrirà les portes el 2025 a l'avinguda Tibidabo

El nou establiment se situarà dins el palauet Torre Bernat i Creu, un edifici modernista que va ser la llar d'una família burgesa l'any 1900 i que ara es transformarà per acollir la nova seu de Soho House a la ciutat. Barcelona Pool House serà un centre que girarà entorn el benestar i que inclourà un gimnàs, diferents sales de tractaments facials i corporals, una piscina exterior de 18 metres enmig d'un oasi de vegetació, dues plantes d'espai per socialitzar amb un bar i un restaurant amb terrassa amb vistes a Barcelona. Tot i que encara no hi ha fotografies oficials, l'organització ha confirmat que la decoració de l'interior del club estarà inspirada en el modernisme català i inclourà detalls de l'art nouveau.

Soho House Barcelona
Foto: Soho House

Fidel a la seva coneguda exclusivitat, el club funcionarà a través d'un sistema de filiació a través de la seva pàgina web. Els preus per al nou club encara no estan disponibles, però si ens basem en el del Garraf, la quota mensual està disponible a partir dels 210 euros, tot i que la xifra augmenta si escolliu altres tarifes, com la que us permet entrar a altres seus de Soho House. Si sou menors de 27, gaudiu d'un 50% a la quota mensual, així com si escolliu l'anual, que quedaria en 1.650 euros.

Soho House, els clubs preferits dels VIP

Soho House és un dels clubs privats més coneguts i exclusius del món. Fundat l'any 1995 per Nick Jones, la firma té clubs a països arreu del planeta que comparteixen el mateix objectiu: crear espais exclusius d'oci per fomentar la creativitat, compartir idees i establir contactes en un ambient relaxat. Malgrat tenir seus a tot el món amb spas, espais de treball, piscines, gimnasos i molt més, només algunes ciutats Los Angeles, Miami, Nova York i Barcelona tenen una de les seves conegudes 'houses'. 

Soho House Tibidabo
Foto: Soho House Barcelona

La de Barcelona va obrir les portes el 2016 i és l'única de les tres seus que també funciona com a hotel, amb unes 50 habitacions, sala de cinema, una piscina amb vistes al mar de la Barceloneta i amb un preu d'uns 350 euros per nit. Les estrictes normes de privacitat dels altres clubs també s'apliquen al de Barcelona, on no es pot entrar amb corbata per mantenir l'essència fresca de la firma ni fer fotos i, per poder formar part del club, s'ha de passar un estricte procés de selecció. Ser comanat per, almenys, dos socis i demostrar que es té interès professional per a alguna disciplina artística són dos dels requisits essencials per aconseguir el carnet de membre, a més de pagar la quota mensual.

El Soho House de Nova York, tota una icona

El primer Soho House de Nova York no es va inaugurar al barri del Soho, sinó al Meatpacking District, un club que va rebre diferents cares conegudes, sobretot a finals de la dècada de 1990 i principis de la del 2000. Una d'elles va ser Samantha Jones (Kim Cattrall), que a la temporada 6 de 'Sexe a Nova York', va entrar amb un carnet fals a la piscina del club amb les seves amigues, però, malgrat els seus esforços de convèncer el cambrer de la seva identitat, va haver de recollir les seves pertinences i marxar. Si parlem de personalitats reals, dins la llista de membres van estar Johnny Depp, Madonna i Nicole Kidman, tot i que ser famós no t'assegura ser membre. Kim Kardashian va "internar entrar diversos cops", segons va explicar l'exdirector de la gestió dels membres, Tim Geary, a una entrevista amb E!News. "Vam intentar no acceptar gent que omplís l'espai de paparazzi i premsa", va aclarir Geary.

Soho House Nova York
Foto: Soho House New York

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat