Notícies

Una experiència immersiva gratis de la sèrie 'La casa del dragón' s'instal·la a Barcelona

La iniciativa de Movistar i Max permet als visitants volar damunt d'un drac i convertir-se en alguns dels seus personatges preferits

Laia Jordà Sánchez
Redactora
sèrie 'La Casa del Dragón'
Foto: 'La Casa del Dragón', Temporada 2 (2024)
Publicitat

Quan es va estrenar la primera temporada de 'La casa del dragón', alguns no tenien gens clar que la preqüela de 'Game of thrones' tingués una bona rebuda per part dels fans de la saga, però la nova sèrie va batre rècords d'audiència i s'ha convertit en un dels principals èxits de la plataforma HBO. El primer capítol de la segona temporada es va estrenar el 16 de juny, i la plataforma emetrà un nou capítol cada setmana fins al 4 d'agost, quan s'estrenarà el capítol final. En mig de l'esperada emissió, els fanàtics de la sèrie ara també la podran viure en primera persona a la nova experiència immersiva de la sèrie que ha aterrat a Barcelona. El Movistar Centre de plaça Catalunya ha inaugurat un espai que recrea l'Univers de Ponent on els fans podran convertir-se en alguns dels seus personatges preferits de manera gratuïta.

Fins al 6 de juliol, si us apropeu al centre de la ciutat podreu participar en diverses activitats relacionades amb la sèrie i aptes per a totes les edats. Movistar i Max ofereixen una experiència que comença amb l'elecció d'un bàndol, el verd de Aegon II o el negre de Rhaenyra, i que permet a tothom solcar el cel damunt d'un drac, una pràctica habitual dels personatges de la saga. Aquest espai inclou una producció amb efectes visuals, de vent i fum que fan l'experiència molt més real i els participants es podran endur un record en forma de vídeo també de franc. Per participar, només heu de visitar el Movistar Centre de plaça Catalunya de 10 a 15 h i de 17 a 20.30 h i entrar de forma lliure i gratuïta quan el personal us doni la benvinguda.

sèrie 'La Casa del Dragón'
Foto: Movistar

Una sèrie d'èxit

'La casa del dragón' està basada en la novel·la 'Foc i sang' de George R. R. Martin i, malgrat que hi ha alguns detalls que s'han adaptat per qüestions de guió, la sèrie segueix la línia històrica del llibre de l'autor. La sèrie va registrar una mitjana de 29 milions d'espectadors per capítol només als Estats Units en la primera temporada i ja s'ha convertit en la sèrie més vista de la plataforma streaming HBO. En el cas d'Espanya, els números també van batre rècords i també es va convertir en la sèrie més vista de la història de la plataforma a l'Estat i va superar a la temporada 8 de 'Joc de trons', la més vista de la saga.

No hi ha un factor concret que justifiqui la sèrie, però l'elenc de luxe segur que ha tingut alguna cosa a veure: Emma D'Arcym Matt Smith, Olivia Cooke, Rhys Ifans i Eve best són alguns dels actors i actrius que han donat vida als protagonistes i que han captivat els espectadors. Igual que a 'Joc de trons', les localitzacions també tenen una gran rellevància. Durant la primera temporada vam veure paisatges fantàstics i en aquesta segona no serà diferent; el rodatge va començar l'abril de 2023 al Regne Unit, des d'on es van traslladar cap a Espanya i, tot i que encara no s'han anunciat quines localitzacions del país sortiran als capítols oficials, estem segurs que podrem identificar alguna muntanya, penya-segat o camp de l'Estat.

NO T'HO PERDIS: Les 5 millors sèries noves que has de veure al juny

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat