Notícies

Una experiència immersiva terrorífica de 350 m² arriba a Barcelona

La proposta es basa en els grans mites del terror i s’explora a través de la simulació virtual

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Hotel Drácula
Hotel DráculaHotel Drácula
Publicitat

Els amants del terror estan de sort perquè aquest estiu s’inaugura la terrorífica experiència immersiva 'Hotel Drácula' a Westfield La Maquinista. Després d’un recorregut per París i Madrid, aquesta proposta aterra el 25 de juliol a Barcelona en un espai de 350 m² on la realitat virtual i els mítics túnels de terror es combinen per a crear un metavers en què els visitants esdevindran els protagonistes. 

Basant-se en els grans mites del terror, Hotel Dràcula convida els participants a explorar els orígens de la por a través de la simulació virtual. Per cada tongada, fins a 30 participants podran recórrer junts els passadissos de l’Hotel Drácula on, porta a porta, descobriran els hostes del vampir com Frankenstein, el Yeti i altres criatures malignes, endinsant-se així en un malson col·lectiu. 

Hotel Drácula
Hotel DráculaHotel Drácula

La proposta destaca pel seu realisme, però també per ser una experiència interactiva compartida: és un pla a fer amb amics o familiars que comparteixin el gust per les experiències esgarrifoses. Això sí, no està recomanada per a infants menors de 12 anys.  

Hotel Drácula
Hotel DráculaHotel Drácula

Podeu adquirir les entrades a través del seu web per un preu d’11 euros (9 euros per a nens de 8 a 14 anys) i els horaris són de dilluns a divendres de 17 a 21 h, dissabtes d’11 a 21 h i diumenges d’11 a 19.30 h.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat