Notícies

Arriba a Barcelona una exposició de Pixar de 3.000 metres quadrats que recrea escenes a mida real

‘Mundo Pixar’ reprodueix espais de pel·lícules com ‘Toy Story’, ‘Buscant a Nemo' i ‘Cars’, entre d’altres

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Cars
Mundo Pixar / @_bruniniCars
Publicitat

Molts d’entre nosaltres hem crescut dins l’imaginari de Pixar. Ja sigui sota el mar, amb les aventures de Nemo, o al cel, amb 'Up', el món d’aquest estudi cinematogràfic d’animació ens ha acompanyat al llarg de les nostres vides. Per tots aquells fans incondicionals, heu de saber que l’univers de Pixar obrirà les portes a Barcelona en una exposició immersiva que recrearà espais a mida real de pel·lícules de Disney i Pixar: 'Mundo Pixar'. 

Escenaris de films com 'Toy Story', 'Coco', 'Cars' o 'Monstruos S.A', entre molts d’altres, es materialitzaran en 3.000 m² al pàrquing exterior del Centre Comercial Westfield de La Maquinista. Això sí, haurem d’esperar fins a la tardor per gaudir de l’experiència, perquè s’estrenarà el 26 de setembre. El que de moment es pot fer és accedir a la llista d’espera de la venda d’entrades a través del web de l’exposició i anotar a l’agenda que el dia 4 de juny, a les 12 h, s’activa la venda general. 

Up
Mundo Pixar / @_bruniniUp

La mostra, que arriba a Barcelona després de l’èxit a Madrid en què va acumular més de 600.000 visitants, es repartirà en tres espais amb els escenaris més emblemàtics de l’univers d’animació. Així, podem esperar viatjar per l’oceà dins el món de 'Buscant a Nemo', convertir-nos en una joguina dins l’habitació de l’Andy de ‘Toy Story’ o passejar pel jardí de la casa de Carl Fredricksen, de la pel·lícula d’'Up'. 

Buscant a Nemo
Mundo Pixar / @_bruniniBuscant a Nemo

Però això no és tot, a 'Mundo Pixar' també es podrà descobrir el món de les emocions, de la pel·lícula 'Del revés', el poble mexicà de 'Coco' i l’italià de 'Luca', els tallers mecànics de 'Cars', les delícies gastronòmiques de 'Ratatouille', la fàbrica de processament de crits de 'Monstruos S.A.' i la ciutat d’'Elemental', on conviuen aigua, terra, foc i aire. 

Del revés
Mundo Pixar / @_bruniniDel revés

L’exposició acull escenaris dedicats a les pel·lícules més recents de Pixar, però també dels clàssics. De fet, la mostra compon un viatge des del 1995, any en què es va estrenar 'Toy Story', fins al 2023, amb 'Elemental'. Amb la representació d’escenaris a mida real, objectes en 3D i elements virtuals, 'Mundo Pixar' pretén la immersió absoluta per aquells que la visitin. 

Ratatouille
Mundo Pixar / @_bruniniRatatouille

NO T'HO PERDIS: Els millors museus per visitar en família a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat