Notícies

Una famosa pastisseria de Barcelona crea un dolç que imita l'orella de Trump

L'establiment l'ha reproduït amb xocolata blanca i negra i ja es pot comprar per 4,50 euros

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Escribà orella Trump
Foto: Instagram / @escriba1906
Publicitat

Fa uns dies que les imatges de Donald Trump amb l'orella ensangonada i el puny enlaire després de rebre un tret en un míting a Pensilvània van fer la volta al planeta. L'expresident dels Estats Units va patir un intent d'assassinat en què era l'últim acte de campanya abans de la convenció republicana. La notícia va sortir als mitjans d'arreu del món i les xarxes socials es van omplir de crítiques al servei secret, teories conspiranoiques i mems amb la fotografia del candidat republicà amb l'orella tapada.

L'humor, però, no només s'ha quedat a les xarxes socials, sinó que ha traspassat les pantalles i s'ha materialitzat en samarretes estampades, 'merchandising' amb la viral fotografia i, fins i tot, en orelles de xocolata. Aquesta ha estat la iniciativa de la coneguda pastisseria barcelonina Escribà, on el seu propietari, Christian Escribà, ha vist l'oportunitat perfecta de barrejar la rebosteria i l'humor i ha recreat l'orella dreta de Trump en dos sabors diferents: de xocolata negra i xocolata blanca. Les orelles estan disponibles per 4,50 euros als locals d'Escribà a Barcelona, al número 546 de la Gran Via de les Corts Catalanes i al número 83 de la Rambla. 

Escribà orella Trump
Foto: Instagram / @escriba1906

Segurament us heu preguntat com pot ser que hagi pogut crear els productes només 48 hores després de l'atemptat, doncs bé, hi ha una explicació. Per fer les orelles han utilitzat uns motlles que ja tenien d'altres projectes, una ajuda que els ha permès treure els productes a la venda només dos dies després dels incidents. La mateixa pastisseria ha penjat un vídeo al seu perfil d'Instagram on es mostrava una jove que, després d'un tir, es tapava l'orella i, sense pensar-s'ho, procedia a donar-li una mossegada a l'orella de xocolata blanca. El vídeo només ha durat unes hores a la xarxa social, ja que l'establiment l'ha eliminat arran de les crítiques que alguns usuaris han deixat als comentaris de la publicació com "no tot es val quan es tracta de vendre".

Una onada de crítiques

En el vídeo, es podia llegir la frase 'Servei de reparació d'orelles' a la caixa i acompanyada d'un text al peu de la publicació que deia: "Si tens problemes amb les teves orelles, tenim la solució més dolça!: orella de xocolata!". Malgrat l'evident to humorístic de la iniciativa, molts usuaris l'han criticat i forçat a eliminar el vídeo, del que ja no queda rastre a Instagram. Segons ha explicat el cap de projectes de la pastisseria a El Mundo, finalment han decidit "retirar el post d'Instagram a causa de la controvèrsia que va generar entre algun dels seguidors". 

NO T'HO PERDIS: Els 15 millors dolços de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat