Notícies

Una gelateria de Barcelona et regala una bola de gelat per la compra d'un espresso

La iniciativa de regalar un 'affogato' s'emmarca dins la celebració del Dia Internacional del Cafè

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Gelateria Badiani Affogato
Foto: Gelateria Badiani
Publicitat

A Barcelona tenim cafeteries fantàstiques on tastar un bon cafè; des de les de tota la vida a d'altres d'especialitat, n'hi ha per a tots els gustos. Durant una setmana, però, si us apropeu a la Gelateria Badiani, podreu tastar un dels autèntics cafès italians pel preu d'un espresso simple pel Dia Internacional del Cafè, que se celebra el pròxim dimarts 1 d'octubre.

Tothom que s'acosti a un dels seus establiments de la ciutat -al carrer Mandri, 37, i al carrer Rosselló, 232- entre l'1 i el 8 d'octubre, podrà endur-se un Affogato pel mateix preu d'un espresso i sense cap cost addicional. Però, que és exactament un Affogatto? 'L'ofegat', en català, és un espresso amb una bola de gelat italià dins, una combinació que es va popularitzar a Itàlia durant el segle XX i que s'ha convertit en una tradició de les postres del país.

Com aconseguir l'Affogato?

A diferència d'altres iniciatives que ha posat en marxa la mateixa gelateria, aquest cop heu d'arribar a l'establiment una mica preparats. Per aconseguir el vostre Affogato, heu de tenir descarregada l'aplicació Embargo al vostre mòbil i afegir a la teva cartera virtual la targeta de fidelitat de Badiani. Un cop la tingueu, només us haureu d'acostar a un dels locals de Badiani i bescanviar l'oferta d'Embargo d'una bola de gelat Buontalenti gratuïta a caixa per convertir el vostre espresso en un boníssim 'Affogato'.

Altres formes de menjar gelat

La Gelateria Badiani no només ofereix tastar la combinació del gelat amb el cafè, sinó que són fidels defensors que les postres italianes es poden gaudir de diverses maneres. Una de les opcions de la seva carta són les creps de gelat del sabor que més us agradi, així com d'altres més peculiars com el croissant de gelat, el gelat en brioix -com si fos una mena d'hamburguesa- i el batut de gelat, entre moltes altres.

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat