Notícies

Una 'pop-up' de plantes, articles de decoració i moda sostenible obre a Barcelona només per un dia

L'esdeveniment de Fedra Barcelona reunirà diferents marques amb productes ecològics i organitzarà activitats

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Fedra Barcelona plantes
Foto: Instagram / @fedrabarcelona
Publicitat

"La nostra botiga és com una selva urbana", així és com defineixen els amos de Fedra Barcelona el seu establiment del número 16 del carrer de Vallhonrat, a Sants-Montjuïc. La botiga està especialitzada en plantes de tota mena i entrar-hi a donar una ullada és com ser en un oasi al mig de la ciutat. L'espai, a més de servir com a expositor de venda, també acull diversos tallers i activitats relacionades amb l'art de la floristeria i l'estil de vida saludable. Amb l'objectiu de promoure aquest tipus d'estil de vida, Fedra Barcelona organitza una 'pop-up' dins la seva botiga amb productes de tota mena.

A més d'oferir plantes de tota mena, l'esdeveniment també inclourà marques que porten la sostenibilitat com a bandera. El pròxim 29 de juny, des de les 12 fins a les 19 h podreu descobrir una gran varietat de productes ecològics i responsables amb el medi ambient de moda, cosmètica, decoració i molt més. L'objectiu de la 'pop-up' és funcionar com a punt de trobada entre firmes emergents sostenibles i persones interessades a promoure un model de consum lent i responsable, a més de compartir l'interès pel model de vida saludable.

Fedra Barcelona plantes
Foto: Instagram / @fedrabarcelona

A més dels diferents articles que estaran a la venda, tots els assistents podran tastar els plats de degustació a càrrec de Bowl & Soul, la viral marca de menjar saludable coneguda pels seus 'poke bowls' i amanides. Els organitzadors han avisat que durant aquests dies avançaran més informació, però asseguren que "hi haurà activitats especials i sorpreses per a tots els assistents".

Una botiga compromesa amb la natura

Fedra Barcelona no és només una botiga de plantes, sinó que ofereixen diversos tallers per aprendre a tenir cura d'elles i experimentar amb l'art de la floristeria. Crear el vostre propi terrari, conèixer com tractar cada tipus de planta o aprendre sobre plantes aromàtiques són algunes de les propostes disponibles a la seva pàgina web, tot i que varien depèn la temporada. Un altre dels tallers més coneguts és el de decoració amb flors, una activitat on deixar volar la imaginació i on es poden crear corones, rams i garlandes cobertes amb diferents flors de temporada.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Fedra (@fedrabarcelona)

L'empresa assegura que incloure plantes com a un element més dins el món de l'interiorisme fa que la gent que s'hi troba dins se senti més còmode i, en el cas de les oficines, que tothom treballi més a gust. Sota aquesta creença, Fedra Barcelona també té un servei a part d'assessorament de decoració de plantes a oficines, hotels, restaurants i diferents espais de la llar.

NO T'HO PERDIS: Les millors floristeries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat