[title]
Una de les empreses d'hamburgueses més conegudes del moment acaba d'obrir el seu establiment més gran a Barcelona. Vicio ha inaugurat la seva 'flagship' (botiga de referència) al carrer Urgell, 204; un restaurant de 500 metres quadrats amb leds vermells, capacitat per 110 persones i desenes de tipus d''smash burguers'.
Malgrat que la companyia ja comptava amb un local híbrid a la Via Augusta, on hi ha un lloc reservat per menjar a l'interior, el del carrer Urgell és el primer que funcionarà exclusivament com a restaurant a la ciutat. Gràcies a la seva estratègia de publicitat, on hem vist a una doble de la reina Letícia menjant-se una hamburguesa, Vicio ha aconseguit crear un univers que també ha traslladat al nou local.
L'espai està dissenyat per l'estudi Externa Reference, que ja va fer el primer restaurant de Madrid, i està inspirat en els corrents avantguardistes i contemporànies. El local fusiona els colors corporatius, el negre i el vermell, amb materials com l'acer i l'alumini, que li donen el toc industrial.
La marca creada per Aleix Puig, guanyador de 'Masterchef', va néixer l'any 2021 a un petit garatge de Sants amb capacitat per a sis persones. En només tres anys, l'empresa factura milions d'euros i ja compta amb 23 locals físics repartits entre Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, València i Mallorca.
"Tot i que hem assolit molt fins ara, encara ens queda molt per fer", assegura Puig en nota de premsa i afegeix que pretenen inaugurar 15 establiments més durant el 2024.