[title]
Les xifres són esgarrifoses: unes 500.000 tones d'aliments malbaratats a l'any a Catalunya. De fet, segons l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO), un terç dels aliments produïts a escala mundial no arriben mai a ser consumits.
Per tal de crear consciència entre la població i incrementar la prevenció, aquest dissabte 24 de novembre se celebrarà a la Rambla del Poblenou la Jornada Zero Food Waste, organitzada per la Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA).
Al migdia, gràcies a l'ajuda dels cuiners del Campus CETT, s'organitzarà un dinar popular gratuït per a 1.000 persones. L'àpat estarà basat en el reaprofitament alimentari, per això s'utilitzaran productes recuperats que han quedat fora de comercialització, però que continuen sent de qualitat.
Els encarregats de dur a terme aquest difícil repte gastronòmic seran Oscar Teixidó, cap de cuina del Campus CETT, i els xefs Felipe Celis i Fernando Martínez-Conde, que comptaran amb l'ajuda de més de 40 alumnes del CETT i 60 voluntaris.
NO T'HO PERDIS: L'app que lluita contra contra el malbaratament alimentari