El restaurant de Poble-sec Mano Rota, amb el xef Bernat Bermudo al capdavant dels fogons, celebra 4 anys de vida amb un sopar especial d'aniversari al costat de l'equip del menjador efímer Okupa, liderat per Hector Bracchiglione, un home que ha passat per temples com Mugaritz o El Celler de Can Roca.
El comensal es trobarà amb una proposta de plats per compartir, on la brasa i els millors productes seran els protagonistes; plats desenfadats i saborosos que "són aquelles coses que ens agraden menjar quan tenim un dia de festa, i que et fan venir salivera abans i després de tastarlos", explica Bermudo.
Una experiència amb vuit passos maridats amb cerveses artesanes, sake i vins naturals que tindrà lloc a partir de les 18 h al Pop Up Wine Bar i a partir de les 20 h donarà pas al sopar amb plats per compartir. Una nit on no us podreu estar d'escurar cada salsa i emulsió (amb pa preparat amb massa mare de quatre anys, per cert).