Alerta, 'foodies', torna el Passeig de Gourmets!

Del 14 al 24 d'octubre, el festival gastronòmic torna a un dels carrers més cosmopolites de la ciutat amb propostes que us faran llepar els dits. Els plats de Carme Ruscalleda, Martín Berasategui o Nandu Jubany us hi esperen!
Platet de Café de la Pedrera
Foto: GastronosferaPlatet de Café de la Pedrera
Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Publicitat

Us sentiu assedegats de nous gustos? Voleu tornar a sentir aquelles reaccions que us va provocar el darrer Passeig de Gourmets"Mmm", "nyam!" i "buf..." Doncs no cal esperar massa! Després d'haver de posposar l'edició l'any passat, ara, del 14 al 24 d'octubre, la festa gastronòmica torna al passeig de Gràcia per parar-vos la taula de diversos restaurants amb les propostes de grans xefs del moment.
Durant deu dies podreu gaudir i conèixer el talent culinari d'aquest carrer cosmopolita i els voltants a preus especials per a tota classe de butxaques i a través de tota mena de propostes: nits de menús a quatre mans, àpats de menús degustació, tallers per a tota la família i rutes de platets que us faran assaborir el passeig de principi a fi.
I és que és l'eix que concentra més estrelles Michelin de tot el país, i noms com Carme Ruscalleda, Martín Berasategui o Nandu Jubany s'han reunit per encendre els fogons i celebrar una edició que arriba carregada d'il·lusió.
Escalfeu les mandíbules perquè us esperen moltes queixalades... Us expliquem els 4 plats forts!

1. Rutes de platets

És l'opció més informal, aquella ideal si busqueu un petit tast després de sortir de l'oficina amb amics o si no us conformeu amb un sol platet i voleu recórrer el passeig de Gràcia de mos en mos.
Per només 7 euros, cada platet us ofereix una mitja ració d'alguna especialitat, acompanyada de cervesa Estrella Damm.
Entre les opcions culinàries de format reduït d'aquesta Ruta de platets, trobareu una cresta de Kimchi (la de la foto!) de l'Almanac Barcelona al seu restaurant Virens; un escabetx de musclos i bolets que podreu assaborir al Banker0s Bar del Mandarin Oriental; o un tàrtar de salmó, formatge de cabra i meló flamejat amb muselina d'allioli i mel trufada que us espera al Cafè de la Pedrera. Brutal! Però encara hi ha més, al web de Passeig de Gourmets els trobareu tots.

2. Menús degustació

Si sou d'aquells que us agrada entaular-vos i maridar el que us posen a taula amb una llarga conversa, l'opció dels Menús Degustació és allò que busqueu: una proposta completa que ressalta el valor del ritual dels menús degustació de principi a fi!
Per 50 euros podreu tastar autèntiques delícies gastronòmiques com la que us proposa el restaurant Sintonia, amb la firma del xef Pablo Tomás; el restaurant Solomillo, que ofereix fórmules carnívores ideades per l'Enrique Valentí; o el Solc del Majestic Hotel & Spa Barcelona, un homenatge a la cuina catalana i el seu producte de proximitat. Descubriu totes les propostes i assaboriu-les!

3. Xefs a 4 mans

Hi ha maridatges que deixen petjada. Però no estem parlant ni de begudes ni de plats... sinó de xefs!
I és que al Passeig de Gourmets no només podeu gaudir de les creacions individuals de grans xefs, també els podeu veure treballar junts i tastar-ne el resultat.
En les nits d'A quatre mans, podreu entaular-vos en diversos restaurants del centre per assaborir les receptes que han ideat, de la mà, xefs cèlebres de casa nostra.
Al Solc del Majestic Hotel & Spa Barcelona, en Nandu Jubany i la Fina Puigdevall us oferiran el millor de la cuina catalana.
El tàndem Martín Berasategui i Xabi Goikoetxea us acompanyaran en la vostra nit a l'Oria del Monument Hotel per servir-vos modernitat, art i molt de sabor.
I al Virens de l'Almanac Barcelona tastareu una proposta basada en verdures i hortalisses de cultiu ecològic ideada i creada per Sergio Ruiz i Rodrigo de la Calle.
Amb quin combo us quedeu?

4. Experiències Gourmet

A més de tastar, potser també voleu posar fil a l'agulla i passar una estona aprenent de cuina.
Doncs a espais com la Cookiteca teniu una cita amb un munt de tallers i xerrades interessants per millorar les vostres habilitats culinàries i ampliar el vostre coneixement.
Què us sembla una xerrada-taller sobre cuina de la Costa Brava amb Jaume Fàbrega? O bé aprendre d'una vegada per totes a fer un bon arròs amb la xerrada-taller 'Especial Arrossos' amb Rafuel.
Si la canalla també s'hi anima, podeu apuntar-vos junts al taller familiar de galetes. I encara hi ha més propostes... Tothom a cuinar!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat