Menjar i beure (amb un paladar nou)
També podreu fer el guiri amb estil si aposteu pel brunch del restaurant Milk (Gignàs, 21): la colònia americana de Barcelona hi va en massa, només hi parla català la màquina de tabac, però són els pioners i els millors en això dels ous Benedict i els pancakes. Els restaurants Sensi Bistro Tapas (Regomir, 24) que hi ha al Gòtic –fa poc han obert el tercer– s’han convertit també en una rara avis: el 99% de la clientela és forana, però les seves tapes estan fetes per a paladars entrenats. Tan bo com el Gallito (Mare Nostrum, 19-21), el xinriguito cool que hi ha a l’hotel W, a peu de platja. Còctels collonuts i cuina fresca de qualitat. Més o menys la mateixa fórmula que un dels meus locals guiris favorits de la costa: The Coconut Club (Marina, 19-21). Al principi sembla un tuguri, però la cuina és deliciosa, els còctels de nivell top i el ramat masculí i femení està sempre a punt de caramel.
Teniu un cor allà dins? Sou uns clàssics? Doncs també podeu tenir una cita romàntica amb final feliç garantit enmig de la jungla guiri. Tot i patir les fuetades més bèsties de la crosta turística, la plaça de Sant Felip Neri segueix tenint màgia, segueix forjant més parelles que les cançons de Pablo Alborán. És un racó infal·lible per estovar el vostre objectiu. Si us sobren els calerons, un sopar al restaurant de l’Hotel Neri, amb vista a la plaça, seria el més proper a la perfecció. Ideal per regalar anells de compromís.