Una bona festa no seria el mateix si els còctels no hi estiguessin implicats. Per això, per al Time Out Fest del 25 i 26 de maig d'enguany ens hem assegurat de tenir una bona reserva de combinats per satisfer a tots els paladars. I com que som molt generosos, hem decidit compartir les receptes amb vosaltres perquè pugueu replicar-los a casa sempre que el cos us ho demani. Tots ells estan elaborats amb alcohols de màxima qualitat, Gin MG i Cointreau. I si voleu veure com es preparen en directe, al festival, Fever Tree us ensenyarà a com fer-ne uns quants!Si no us agrada l'alcohol, també hi haurà opcions per a vosaltres.
Margarita
Aquest clàssic ben àcid no hi podia faltar. Si el voleu preparar a casa, només us caldrà 3 cl de Cointreau, 2 cl de suc de llima fresc i 5 cl de Tequila Curado Blue Ágave. Ho combineu en un vas mesclador, afegiu gel, ho agiteu enèrgicament i ja ho podeu colar sobre el got de margarita. I falta el toc final: una mica de sal pels costats i una rodanxa de llima!
Cointreau & Tonic
Un bàsic que sempre agrada! Comenceu preparant un got amb gels, després, afegiu-li 5 cl de Cointreau i 20 cl de tònica (en aquest ordre). Acabeu l'obra mixològica decorant-la amb un twist de llima o taronja! Més fàcil no podia ser.
Gimlet
Un clàssic reinventat! Amb precisió quirúrgica, aboqueu 6 cl de Gin MG a la coctelera, seguit de 2,2 cl de cordial de llimona Rose's. Agiteu-lo amb gel durant uns 15-20 segons. Un cop llest, filtreu la beguda en una copa de còctel prèviament refredada i afegiu l'última delicadesa: una rodanxa de llimona, que adornarà elegantment la vora del got.
Gin & Tonic Mediterrani
Sou uns apassionats del Gin Tonic? Doncs no us perdeu aquesta versió mediterrània. Només cal que barrejeu 5 cl de Gin MG i 20 cl de Fever Tree Mediterranean Tonic Water dins d'un got amb tres gels! Tota una delícia ben refrescant que podeu decorar amb un twist de llimona.
Moscow Mule
El primer pas per preparar aquest còctel mític és omplir el got amb gels. A continuació, s'utilitza la coctelera per barrejar el Fever Tree Ginger Beer amb un bon raig de suc de llimona. Finalment, s'aboca al got amb una bona ració de vodka, depenent de com de carregat ho vulgueu. Es pot decorar amb un tros de llima perquè quedi de pel·lícula.
Convertiu-vos en els millor coctelers!
Voleu aprendre a com fer còctels i convertir-vos en els barmans o barwoman de la casa? Doncs uns mestres en aquest art vindran expressament al Time Out Fest per ensenyar-vos, la marca de tòniques Fever Tree. Tindreu dues opcions de tallers, una per fer còctels i l'altra per fer mocktails. De 19 a 20h hi ha previst el workshop 'Crea còctels sense alcohol amb Fever Tree' i de 20.20 a 21.20 h, el 'Crea còctels amb alcohol amb Fever Tree'.
Una experiència ben refrescant que no us podeu perdre!