Tastos difícils de resistir
Els dos dies a la fira del Mercat de la Marina podreu assaborir un esmorzar de forquilla entre les 10 i les 12 h amb els típics 'platillos' de mercat elaborats per Especialitat Carmen.
Però si us quedeu amb gana o no sou d'aixecar-vos d'hora, al llarg de divendres i dissabte diversos restaurants participaran en aquesta versió reduïda de Mercat de Mercats oferint tapes a diversos preus.
Divendres 13 trobareu delícies com una cassoleta de 'callos' al Bar Iberia; una rajada d'all cremat a la Bodega Pasaje; pastís de formatge al Gastrobar La Masia; o pa del Forn Huguet amb tomàquet i ibèrics de mercat al Van Van Food.
Dissabte 14, també s'hi sumarà la Granja Elena amb una coca de vedella estofada per llepar-se els dits.
Per acompanyar els tastos, a la barra de DAMM trobareu cerveses, refrescos, aigües i tòniques Royal Bliss. També els podreu maridar amb vins de la DO Catalunya. I, si opteu per fer un aperitiu, podreu tastar una gran varietat de vermuts a l'espai Yzaguirre.
A més, hi haurà un espai amb barbacoes Weber on es podrà cuinar els productes comprats al mercat, per gaudir l'experiència de comprar i menjar al moment. No us hi podreu resistir.