Arriben els Premis Gastronòmics Tarragona, i en streaming!

Una primera edició amb jornades carregades de cites gastronòmiques, showcookings i exhibicions de cocteleria de la mà de xefs amb estrella Michelin i Soles de Repsol
  1. Premis Gastronòmics Tarragona
    Premis Gastronòmics TarragonaPremis Gastronòmics Tarragona
  2. Premis Gastronòmics Tarragona
    Premis Gastronòmics TarragonaPremis Gastronòmics Tarragona
  3. Premis Gastronòmics Tarragona
    Premis Gastronòmics TarragonaPremis Gastronòmics Tarragona
Time Out en col·laboració amb Gastronosfera
Publicitat

Us ve de gust fer un showcooking amb els xefs Sergio i Javier Torres de Cuina Germans Torres, amb dues estrelles Michelin i tres soles de Repsol? O una masterclass de cocteleria amb el Grand Ambassador Adrià de la Rosa? Aquestes són només algunes de les activitats que proposa la primera edició dels Premis Gastronòmics Tarragona. Creats pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el projecte neix amb el desig de donar suport al sector gastronòmic, turístic i de l'oci del Camp de Tarragona, Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

Els premis es divideixen en dues categories, una gastronòmica i una altra coctelera, a les quals es poden presentar els concursants desenvolupant i fotografiant la seva pròpia recepta i enviant-la a info@premistarragona.com. El jurat, format per xefs amb estrella Michelin i Soles de Repsol i el Grand Ambassador Sergio Estévez, escollirà el millor, que rebrà el seu premi al millor xef i al millor cocteler, en una jornada al Palau Firal, el 16 d'abril, que també es podrà seguir en streaming.

Però a més dels premis, hi ha activitats per a tots els públics que podreu gaudir durant tot el cap de setmana. Altres de les activitats a què tindreu l'oportunitat d'assistir seran un showcooking dels xefs Ruben Camps i Arnau Bosc de Rincón de Diego i Can Bosc, premiats amb una estrella Michelin, un showcooking amb el xef Vicent Guimerà l'Antic Molí amb una estrella Michelin i una masterclass sobre olis Verge Extra de les Borges Blanques.

Us esperen una infinitat de noves idees per sorprendre els vostres per l'estómac! Si voleu assistir de forma presencial durant el cap de setmana no trigueu a omplir el formulari que trobareu a la pàgina web de l'esdeveniment. Aneu escalfant els fogons!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat