Assaborim i maridem un aperitiu sense alcohol

Crodino a Itàlia és sinònim de brindis informal, un aperitiu sense alcohol que ho peta al país de la bota i que ha arribat a Barcelona per omplir les nostres pauses de bombolles i un sabor agredolç únic. Us ho descobrim!
Crodino
Foto: Crodino
Time Out en col·laboració amb Crodino
Publicitat

Som un país on l’aperitiu no és només prendre i menjar alguna cosa: el moment de l’aperitiu és una aturada de la rutina, un moment que compartir amb la família, els amics o la parella, una oportunitat per contemplar i gaudir dels plaers més bàsics (i preuats) de la vida. Itàlia és un país que comparteix aquesta tradició social i culinària amb nosaltres, i ara un trosset molt gustós del seu costum arriba a Barcelona en representació de l’ànima de l’aperitiu italià. I en la seva versió sense alcohol! Parlem de Crodino, l’aperitiu que més ho està petant al nostre país veí del Mediterrani i que és número u sense alcohol entre les seves fronteres. Amb més de cinquanta anys d’herència italiana, Crodino és el reflex del ‘Rituale Italiano’ i reuneix sabors de qualitat que són perfectes per obrir l’apetit abans de dinar o a l’‘afterwork’. El seu gust ha estat recentment premiat amb un or a l’International Wines and Spirits Competition 2021, a la categoria de Baixa graduació i Sense Alcohol. Trobareu molts moments (i moltes excuses) per assaborir-lo.

15 ingredients que donen la volta al món

El Mediterrani, el sud-est asiàtic i la Índia, són alguns dels racons d’on procedeixen els 15 ingredients que formen Crodino. A partir d’elements de tot el món, la recepta s’acompanya d’ingredients coneguts com nou moscada, coriandre, clau i cardamom. Fins aquí us podem explicar! La recepta continua sent un secret quasi 60 anys després. Aquesta barreja de sabors es combina amb bombolles, creant una beguda dinàmica d’aroma i sabor agredolç. Dona aquest puntet de sabor que es fa tan desitjable.

Maridatges de tons grocs

Amb patates ‘chips’ o braves, amb una tapa de calamars fregits, amb una de croquetes, amb bastonets de pa cruixents, amb formatge... Crodino es pot combinar amb una gran varietat de plats salats i de tapes que mariden a la perfecció amb el seu sabor únic. Ompliu la taula de l’aperitiu de propostes salades i assaboriu una explosió de colors i sabors d’allò més refrescant.

Una recepta nascuda al nord d’Itàlia

Bruno Malavasi és la única persona que coneix el secret de la recepta de Crodino. És un aclamat herbolari i mestre mesclador i va ser qui, al nord d’Itàlia, al 1965, va donar amb la fórmula del que, després d’uns anys, es convertiria en l’aperitiu sense alcohol número u del país. Per això, s’utilitzen ingredients d’alta qualitat i un complex procés de preparació en què s’executen diversos mètodes d’extracció. La mescla es deixa reposar durant sis mesos per alliberar tot el seu potencial aromàtic. Malavasi sap tot el que s’ha de saber per crear un Crodino que tempti al paladar. Vosaltres el que heu de saber és com prendre’l: amb una copa amb molt de gel i una rodanxa de taronja.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat