Assaborir el fum

Els plats fumats estan de moda. Descobriu propostes delicioses i creatives a la pròxima edició de l’Eat Street
Moritz Eat Street
Seba Photography82
Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

A la primavera, els caps de setmana estan fets per gaudir de plans a l’aire lliure, en bona companyia i amb millors propostes gastronòmiques.

Si teniu ganes d’endinsar-vos en una nova experiència culinària, aquesta és la vostra, perquè l’Eat Street torna amb una edició molt especial. Aquest dissabte arriba a la Nau Bostik la celebració de Fumats & Friends, una edició on els protagonistes seran els plats fumats, fermentats, envinagrats i adobats. Aquestes tècniques de conservació d’aliments, pròpies de tradicions ben antigues, tornen a les cuines amb força per oferir noves propostes creatives plenes de productes frescos com carns, peixos, verdures, formatges i mantegues marinades, entre molts d’altres! Entre els protagonistes d’aquesta nova edició trobem noms com La Caseta Verda, coneguts pels seus frankfurts ecològics servits amb col fermentada, i Can Sardi, abanderats de la cuina sarda a la nostra ciutat, que serviran uns deliciosos raviolis amb albergínia fumada, ricotta i gambes.

Tampoc no hi faltarà la fusió catalanoasiàtica de Casa Xica o les receptes nòrdiques a base de carn fumada de Röll Up. Les postres també s’han sumat a la moda dels fumats i DelaCrem us ho demostrarà amb unes propostes ben dolces! Una bona notícia més: els experts de Vegan Fromagerie donaran a conèixer el món dels formatges vegans i el seu procés de fermentació. Una cita ideal per passar el dia amb la família i els amics mentre tasteu els millors fumats i gaudiu, com sempre, de la millor música en directe. Ens veiem allà!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat