Assaboriu el Born Street Food d'aquest setembre!

El festival gastronòmic del Born té a punt una 11ena edició que promet, i que vol allargar les festivitats de la Mercè, del 29 de setembre a l'1 d'octubre. Com sempre, tindrà lloc al llarg i ample de Pla de Palau. Ja podeu anar escalfant paladars!
Born Street Food
Born Street Food
Time Out en col·laboració amb Born Street Food
Publicitat

L'últim cap de setmana de setembre, el Pla de Palau s'omplirà de nou de representants gastronòmics del barri en una nova edició del Born Street Food, aquesta cita que tant ens agrada i que forma part del conjunt d'activitats del Born Districte Gastronòmic. Enguany, aquest port cuinòfil traspassa màxims absoluts: trobarem 18 restauradors, un nombre que trenca el record d'establiments que formaran part de la trobada. I, a banda, el festival gastronòmic serà la prolongació d'una de les cites de finals d'estiu i principis d'octubre més esperades de la ciutat, les festes de la Mercè. Un plat combinat ideal, que us permetrà picar una mica de música en viu entre places i, després, deixar caure el paladar per alguna de les paradetes de menjar d'aquest aparador internacional amb influències catalanes. I al tanto, que ve amb extra de banda sonora de DJs. Us expliquem quines casetes gastronòmiques i novetats us trobareu en aquesta nova comanda de Born Street Food! L'entrada és gratuïta, però es demanarà una consumició mínima de tres tiquets per accedir-hi. Som-hi!

Talent culinari local i internacional

En aquesta festa foodie per excel·lència es retrobaran alguns dels millors cuiners de la ciutat, amb perfils de clara arrel catalana o estatal i d'altres que han exportat tota la sabiduría culinària de països remots. Però això si, tots han fet història al Born, són part del teixit de l'Associació de Barcelona Born Gourmet i alguns formen part de la seva història. Sabors llatins, nipons, europeus i catalans es donaran la mà en aquest enclavament culinari: des de Oaxaca Cuina Mexicana amb el millor de Mèxic; els internacionals germans Viñaspre, amb graella basca de Sagardi; la taverna japonesa Ikoya Izakaya; tampoc faltarà la graella argentina amb El Foro Restaurant; i la llista internacional segueix fins a una gamma més de la terra, amb les tapes creatives de Tapeo Born, la selecció de formatges de Teca de Vila Viniteca o els històrics arrossos de peix de la Barra del 7 Portes.

Plats de primera

Al festival, us trobareu dos nous aliats amb les seves respectives delícies: començant pel dolç, Jon Cake, delectarà als comensals amb pastissos de formatge artesans de mil varietats -cabrales, brie, xocolata... I de segons, el restaurant Llamber treu el millor de les cuines asturiana i catalana, amb un Baocata de calamars i maionesa de tinta i llimona. Altres plats estrella? Choripan a la pumarola, una salsa amb base de tomàquet, amb el seu toc argentí de El Foro Restaurant; o el bonito amb tomàquet de la taverna Euskal Etxea. Però aquesta trobada a peu de carrer té molt més a oferir, podeu veure el catàleg complet de recomanacions de cada establiment a la pàgina web!

Shows: cuina i música

Durant els tres dies que dura la cita foodie, podreu gaudir també d'espectacles: els showcookings. Els vostres paladars estaran més que ocupats, però també cada parell d'ulls: no només per les pintasses dels plats, contemplareu en directe com xefs i restaurants participants fan piruetes culinàries en directe amb els diferents estris i matèria primera, fent-vos partícips de la seva passió amb petits monòlegs, explicant-vos el seu compromís amb els ingredients frescos i de primera qualitat i la gastronomia més excelsa. I, per si no n'hi hagués prou, tot aquest espectacle vindrà escortat per una pila de DJs locals. Després d'una boca i una panxa satisfetes, podreu deixar que les cames es desfacin al ritme de la música!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat