Benvinguts a pagès 2018

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Tercera edició de la fira Benvinguts a pagès, una gran oportunitat per redescobrir l'origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula. Els dies 9 i 10 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps... La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors.

Barcelona participa activament al projecte amb donant al públic l’oportunitat de conèixer les interioritats del funcionament d’una Confraria de pescadors. A Barcelona la confraria garanteix una bona relació entre l’oferta i la demanda i les visites guiades gratuïtes permetran entendre els circuits que segueix el peix un cop han estat capturat. El mar continuarà essent protagonista a través de la visita a la segona explotació que obrirà portes els dies 9 i 10 de juny. Cap a Mar disposa de diferents vaixells del moll que segueixen oferint el peix diàriament des de la proximitat i la qualitat. Els visitants es podran endinsar en la tradició i cultura marineres del barri de la Barceloneta que ensenyarà una activitat del sector primari en un entorn urbà. L’oferta d’activitats a la capital catalana es complementarà amb una visita guiada a l’obrador de La Cervesera del Poblenou on s’explicarà el procés d’elaboració de la cervesa artesana i inclourà un tast final de producte. L’experiència Benvinguts a Pagès a Barcelona es completarà amb la possibilitat de degustar el menú Benvinguts a Pagès al restaurant Sergi de Maià, que inclourà plats representatius de l’oferta culinària amb elements propis de diferents territoris del país.

Detalls

Adreça
Horaris
Visites Dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà