Quarta edició de la fira Benvinguts a pagès, una gran oportunitat per redescobrir l'origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula. Els dies 1 i 2 de juny, pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-nos els ramats, els horts, els obradors, els camps... La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors. A Barcelona, es podrà visitar la Confraria de Pescadors de Barcelona i l’explotació Cap a Mar, que representen l’últim lloc de la ciutat en què els pescadors mantenen la seva activitat diària. Donaran a conèixer la seva activitat intensa diària amb una vintena de barques que surten cada matí portant peix fresc a partir de les tècniques d’arrossegament (pesca de dia), encerclament (pesca de nit) i arts menors, que garanteixen la pesca de peix blanc, peix blau i marisc de la millor qualitat. La ciutat també comptarà amb tres restaurants que oferiran el menú 'Benvinguts a Pagès': el 7 Portes, el Lluerna i el Restaurant Sergi de Meià.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
Discover Time Out original video