L'aperitiu és un dels pocs moments de la vida on sembla que tot encaixi i tingui sentit. En parella, amics o família, és una estona perfecta per gaudir de les coses bones de la vida. El vermut fa 15 anys va esdevenir una moda que ara ha arrelat amb força en el subconscient de la joventut i ha esdevingut un element costumista sense el qual no es podria entendre el barri de Sant Antoni, ple de grans restaurants.
És per això que Time Out i Bitter Kas, la històrica marca de refresc d'aperitiu sense alcohol, s'han ajuntat per dissenyar una ruta vermutera per Sant Antoni. Del 14 de juny al 2 de juliol, una vintena dels millors bars, cellers i restaurants del barri us oferiran una tapa maridada amb un Bitter Kas per només 4'50 €.
Estem parlant d'una oferta molt bona: tapes treballades de locals històrics i de noves tendències. Per exemple, el Bar Bodega Chiqui, famosa casa de sushi i vermut, ha preparat un 'isuzukuri' de llom de tonyina Blue Fin amb kizame, wasabi, ikura i wakame. El Bar Bodega Gol, una cotna de xurreria amb ensaladilla russa, V de Vermut juga amb pa d’all casolà amb un filet de seitó i vinagreta de tomàquet, mostassa i pebre vermell, La Jabata se'ls gasta amb un mollete de xistorra amb pebrot verd, l'exquisit italià Dopietta opta pel bacallà a la veneciana sobre polenta i Ruar Street Food ofereix una croqueta brasilera de pollastre. Així fins a vint locals, que passen per adreces de la categoria d'Els Ocellets (bunyols de bacallà!), Las Vermudas, Bo de Bernat (on podreu escollir la tapa!) Cuba de Janeiro (Av. de Mistral, 33) (els reis del brunch caribeny amb una mini-burger de ropa vieja) o la Bodega d'en Rafel, que s'han marcat unes 'migas' del pastor. Consulteu tots els locals que participen en la ruta.