7 motius per gaudir del Bon Vivant Cocktail Experience

Del 27 d'abril a l'1 de maig arriba a la Casa Rius de Barcelona la primera edició del Bon Vivant Cocktail Experience, on podreu degustar combinats i conèixer l món professional que hi ha darrere de la barra. Amants de la cocteleria, no us la podeu perdre!
Bon Vivant Cocktail Experience
Bon Vivant Cocktail Experience
Time Out en col·laboració amb Bon Vivant Cocktail Experience
Publicitat

Voleu saber com es fa un bon còctel? O sou més de beure'ls com si no hi hagués un demà? O potser esteu interessats en saber com es mou el sector? Doncs el Bon Vivant Coktail Experience és per vosaltres: es tracta d'un esdeveniment de combinats de cinc dies per poder connectar amb professionals del sector i tastar l'últim en destil·lats, vins i cocteleria. Arrenca el 27 d'abril i és ideal per a tots els amants de la coctelería, però també pels interessats en el món dels beures i de la gastronomia. El festival l'acull la Casa Rius, un edifici modernista construït entre 1912 i 1913 al carrer d'Enric Granados, i l'organitza l'European Bartender Schooll'escola de bartending més gran del món amb més de 20 anys d'experiència i 28 escoles a tot el món.
I ho fa a través de propostes ben lúdics: tenen programades festes, workshops, xerrades i diferents activitats que us deixaran amb ganes de més! Us expliquem què és el que ens ha semblat més atractiu d'aquesta experiència. Us expliquem per què no us ho podeu perdre!

1. Desvelant els misteris dels còctels

Entre les xerrades més peculiars destaquem la de Ian Burrell, ambaixador global del rom i storyteller magnífic, que explicarà la història del rom a través 10 còctels. Ho farà el 29 d'abril a les 17h a la Casa Rius.
'Agave you my heart, but you gave it away' (en català, 'Et vaig donar el meu cor, però el vas regalar'), és el joc de paraules que utilitza Björn Kjellberg, expert independent en licors d'agave, per titolar una xerrada (igual de divertida que el títol) que desvela els misteris sobre el passat, el present i futur d'aquesta beguda. Quan i on? També a la Casa Rius el 29 d'abril, a les 11h.

2. Workshops amb impressora 3D!

La cocteleria La Mariposa Negra us ensenyarà a crear gots de còctels amb impressora 3D (29 d'abril a les 14h a la Casa Rius). De la mà de Lucca Corradini, el propietari d'aquest establiment triat entre els top 5 dels bars més 'cools' del món. 
També hi ha altres workshops en els quals aprendreu com fer algunes begudes i l'origen d'elles. Per exemple, l'Institut del Vermut té preparat un taller, el 29 d'abril a les 12h a la Casa Rius, en què descobrireu quins secrets amaga aquesta beguda tan popular. 

3. Competicions i festes

Teniu més ganes de marxa? Doncs tenen preparada una competició de coctelers en la que hi podeu participar el 28 d'abril a les 15h a la European Bartender School Barcelona. Algú es creu un màquina dels 'shakers'? 'Put up or shut up!' és per ell! Només cal registrar-se.
També hi ha altres esdeveniments més festius, com un vespre de DJ fent combinats amb Monkey Shoulder. Tot un remix de ritmes i begudes! És al Ocaña, a la Plaça Reial, el 28 d'abril a partir de les 20h. 

4. Cites a les millors cocteleries del món

El festival també ofereix activitats, com Guest Bartenders, als bars més premiats per 'The World's 50 Best Bars': Bar Paradiso, La Mariposa Negra, Pax 49 i Bar Sauvage, Creps al Born, Les Vermu, NOLA, Pipa Club, Alquimia, Dux Gin and Cocktails, La Whiskeria, i més. Llocs amb molt d'encant, com el Paradiso, amb les mil fulles de fusta que decoren les parets, o La Mariposa Negra, amb un ambient de fantasia inspirat en una novel·la de Ruiz Zafón. Postes en escena màgiques no només a fora, també dins del vas, que adopta forma de pipa, amb motius florals... I, literal, omplerts dels millors cóctels del món!

5. Amb els bartenders més professionals

Professionals de referència venen a compartir tots els seus coneixements al Bon Vivant. Com Ian Burrell (Global Rum Ambassador); Charlotte Voisey (William Grants & Sons); Giacomo Giannotti (CEO del Bar Paradiso); Björn Kjellberg (mestre de Tequila & Mezcal); Tom Dyer, (Campió de Flair Bartending) o Jordan Bushell (Global Trade Advocacy Managerde Hennessy). També a Salvatore Calabrese! Creador de múltiples còctels clàssics moderns, autor de best-sellers, president del gremi de barmans del Regne Unit i la llista segueix.

6. Una inauguració que cal celebrar

Al cap d'uns anys, podreu dir que vau ser-hi a la primera edició del festival! La idea va néixer a la European Bartender School, l'escola líder mundial en la formació de bartenders.
No sorprèn que Bon Vivant triés Barcelona com a lloc per a la inauguració del festival, amb el millor bar del món, la cocteleria Paradiso, i dos més que es posicionen entre els top 10 del rànquing 50 World's Best Bars.

7. Amb les marques més guais

Algunes de les marques més conegudes del sector hi participaran. L'European Bartender School és una d'elles, escola internacional de bartenders i que ofereix cursos de coctelería a les principals ciutats d'Espanya. També Hendrick 's Gyn, una marca de ginebra premium destil·lada a Escòcia amb infusions de cogombre i pètal de rosa per a un sabor únic. La Sailor Jerry, una marca de ron especiada nascuda d'una peculiar història d'un tatuador dels anys 30. I, també, la Hennessy Cognac i l'escocès whiskey Monkey Shoulder. Tot un combinat de marques internacionals que es concentraran al Bon Vivant Festival!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat