Brindem al Time to Eat Fest? Us expliquem amb què!

Els dies 20 i 21 de maig us esperen un munt de begudes perquè les acompanyeu amb les delicioses creacions dels grans xefs convidats. Esperem que vingueu assedegats!
Time to Eat Fest
Time Out BarcelonaTime to Eat Fest
Contingut patrocinat
Publicitat

Ja us hem explicat què menjarem, però encara no sabeu tot el que trobareu al festival gastronòmic. I és que amb l’arribada del bon temps s’ha convertit en tot un plaer que sabors ben frescos baixin per la gola i al Time to Eat Fest en trobareu molts i variats. Hi haurà begudes per a tots els gustos, públics, necessitats i moments. Des de cerveses per començar la jornada maridant qualsevol de les propostes dels xefs fins a vins i còctels que acompanyin al vespre, passant per tota mena de refrescos perquè els més petits agafin energies per a tots els tallers que els esperen. I és que al festival trobareu molt més que gastronomia: activitats familiars, xerrades i DJ's de luxe! Us deixem una llista amb les begudes amb què podreu brindar el cap de setmana del 20 i 21 de maig.

Cerveses ben fresques

El primer glop és clau per descobrir el sabor, la intensitat i les notes que amaga una bona cervesa, i al Time to Eat Fest en trobareu de totes les varietats. És per això que hem seleccionat 8 varietats de cerveses Damm que podreu acompanyar amb les creacions dels xefs convidats. Hi trobareu la clàssica Estrella Damm, que mai pot faltar en un ambient festivaler com aquest; la Inedit, creada per Ferran Adrià i amb un gust únic, molt gastronòmica i aromatitzada amb espècies; la Malquerida, creada pels germans Adrià, roja i fresca, perfecta per potenciar la cuina llatina i els sabors més picants que han proposat els xefs; la Free Damm, per aquells que vulguin una festa de 0,0% alcohol i amb més sabor; la Complot IPA, que us traslladarà a un entorn tropical; la Daura, la cervesa sense gluten més premiada del món; la Damm Lemon amb tocs cítrics i la Free Damm Lemon, la seva alternativa sense alcohol. I si sou d'aquells que busquen cerveses amb més cos, també hi haurà la Voll-Damm, amb doble malta i doble sabor i la Bock Damm, elaborada amb tres tipus de maltes diferents i amb un sabor molt intens!

Vins de tot tipus

No hi ha res com la frescor d'un vi blanc per combatre la calor i en això el vi Masia Freyé Parellada Muscat és un expert! Afruitat i fi, fet per a refrescar, per gaudir i compartir. En boca és fi i fresc, en una terrasseta és ideal. No només treu la set, sinó que a més a més té aromes florals que recorden les roses acompanyades per notes de fruites tropicals i matisos cítrics, de pell de taronja. Sens dubte és un vi rodó, elegant i persistent, clarament 100% estiu. Per a complaure tots els paladars, també hi haurà altres vins, com el Masia Freyé Syrah Tempranillo que ofereix un color cirera granat amb notes fresques d'espècies i fruites i amb torrats: és tota una explosió d’aromes de primavera. I el Vallformosa Origen Brut, un escumós clàssic i elegant amb tocs de fruita blanca, tropical i fruits secs, que en boca és equilibrat, saborós i afruitat.

Còctels per a tots els gustos

Gintònics, còctels i combinats per aquells que són amants de les mescles! Al Time to Eat Fest podreu descobrir i tastar els sabors espectaculars. Pels més clàssics, podreu tastar el gintònic de sempre amb Gin MG i Fever-Tree Indian Tonic Water, una excel·lent opció que arribarà al festival amb una versió completament diferent. I és que si penseu en rosa podreu gaudir d'una interpretació fresca i afruitada d’aquest clàssic que sens dubte us impressionarà: el gintònic rosa amb Fever-Tree Raspberry i Rhubarb Tonic Water. El còctel White Lady MG amb Cointreau, té una història fantasmal i un sabor de por. Les notes amargues que li atorga la base de ginebra, la dolçor del triple sec i el suc de llimona és tota una delícia. També trobareu el clàssic Margarita amb Cointreau, Tequila Curat Blue Ágave i suc de llima i el Cointreau Tònic amb Fever-Tree Indian Tonic Water, dos explosions de sabor. I no us deixeu de provar el Dark & Stormy, un combinat elaborat amb rom Santísima Trinidad 7, Fever-Tree Ginger Beer, suc de llima i sucre. Us farà fer la volta al món!

Amb molt de sabor

El món de les begudes sense alcohol és un territori immens per explorar i al Time to Eat Fest us animem a fer-ho perquè tindrem begudes ben gustoses i per a tots els paladars. De casa hi haurà aigua Veri, nascuda als Pirineus i sempre una gran opció per hidratar-se i netejar el paladar entre tast i tast. I tampoc faltaran grans clàssics d'una festa com la d'aquest cap de setmana: Coca-Cola Zero, Zero Zero, Regular i Light.

Cafès i batuts de xocolata

Després de dinar o a l'hora de berenar, no hi ha una altra cosa que vingui més de gust que el cafè: en els formats que vulgueu, tant sol, tallat o amb llet, trobareu els Cafés Garriga en els seus dos formats, descafeïnat amb aigua o ecològic perquè allargueu les sobretaules mentre peteu la xerrada. El Café Garriga descafeïnat amb aigua us deixarà al paladar una acidesa fina i elegant, mentre que el Café Garriga ecològic us deixarà una dolçor molt lleugera, acidesa fina i notes a nou moscada i ametlla. I, per descomptat, per a la canalla (i també pels adults) hi haurà Cacaolat ben fresc: el berenar més esperat dels petits i petites. El Black i Mocka serà gratis tot el dia a la zona infantil i l’Original només durant les hores de tallers. Aprofiteu i passeu-vos per la zona infantil i descobriu-ne més!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat