Brindem al Time to Eat Fest? Us expliquem amb què!

Els dies 20 i 21 de maig us esperen un munt de begudes perquè les acompanyeu amb les delicioses creacions dels grans xefs convidats. Esperem que vingueu assedegats!
Time to Eat Fest
Time Out Barcelona | Time to Eat Fest
Contingut patrocinat
Publicitat

Ja us hem explicat què menjarem, però encara no sabeu tot el que trobareu al festival gastronòmic. I és que amb l’arribada del bon temps s’ha convertit en tot un plaer que sabors ben frescos baixin per la gola i al Time to Eat Fest en trobareu molts i variats. Hi haurà begudes per a tots els gustos, públics, necessitats i moments. Des de cerveses per començar la jornada maridant qualsevol de les propostes dels xefs fins a vins i còctels que acompanyin al vespre, passant per tota mena de refrescos perquè els més petits agafin energies per a tots els tallers que els esperen. I és que al festival trobareu molt més que gastronomia: activitats familiars, xerrades i DJ's de luxe! Us deixem una llista amb les begudes amb què podreu brindar el cap de setmana del 20 i 21 de maig.

Cerveses ben fresques

El primer glop és clau per descobrir el sabor, la intensitat i les notes que amaga una bona cervesa, i al Time to Eat Fest en trobareu de totes les varietats. És per això que hem seleccionat 8 varietats de cerveses Damm que podreu acompanyar amb les creacions dels xefs convidats. Hi trobareu la clàssica Estrella Damm, que mai pot faltar en un ambient festivaler com aquest; la Inedit, creada per Ferran Adrià i amb un gust únic, molt gastronòmica i aromatitzada amb espècies; la Malquerida, creada pels germans Adrià, roja i fresca, perfecta per potenciar la cuina llatina i els sabors més picants que han proposat els xefs; la Free Damm, per aquells que vulguin una festa de 0,0% alcohol i amb més sabor; la Complot IPA, que us traslladarà a un entorn tropical; la Daura, la cervesa sense gluten més premiada del món; la Damm Lemon amb tocs cítrics i la Free Damm Lemon, la seva alternativa sense alcohol. I si sou d'aquells que busquen cerveses amb més cos, també hi haurà la Voll-Damm, amb doble malta i doble sabor i la Bock Damm, elaborada amb tres tipus de maltes diferents i amb un sabor molt intens!

Vins de tot tipus

No hi ha res com la frescor d'un vi blanc per combatre la calor i en això el vi Masia Freyé Parellada Muscat és un expert! Afruitat i fi, fet per a refrescar, per gaudir i compartir. En boca és fi i fresc, en una terrasseta és ideal. No només treu la set, sinó que a més a més té aromes florals que recorden les roses acompanyades per notes de fruites tropicals i matisos cítrics, de pell de taronja. Sens dubte és un vi rodó, elegant i persistent, clarament 100% estiu. Per a complaure tots els paladars, també hi haurà altres vins, com el Masia Freyé Syrah Tempranillo que ofereix un color cirera granat amb notes fresques d'espècies i fruites i amb torrats: és tota una explosió d’aromes de primavera. I el Vallformosa Origen Brut, un escumós clàssic i elegant amb tocs de fruita blanca, tropical i fruits secs, que en boca és equilibrat, saborós i afruitat.

Còctels per a tots els gustos

Gintònics, còctels i combinats per aquells que són amants de les mescles! Al Time to Eat Fest podreu descobrir i tastar els sabors espectaculars. Pels més clàssics, podreu tastar el gintònic de sempre amb Gin MG i Fever-Tree Indian Tonic Water, una excel·lent opció que arribarà al festival amb una versió completament diferent. I és que si penseu en rosa podreu gaudir d'una interpretació fresca i afruitada d’aquest clàssic que sens dubte us impressionarà: el gintònic rosa amb Fever-Tree Raspberry i Rhubarb Tonic Water. El còctel White Lady MG amb Cointreau, té una història fantasmal i un sabor de por. Les notes amargues que li atorga la base de ginebra, la dolçor del triple sec i el suc de llimona és tota una delícia. També trobareu el clàssic Margarita amb Cointreau, Tequila Curat Blue Ágave i suc de llima i el Cointreau Tònic amb Fever-Tree Indian Tonic Water, dos explosions de sabor. I no us deixeu de provar el Dark & Stormy, un combinat elaborat amb rom Santísima Trinidad 7, Fever-Tree Ginger Beer, suc de llima i sucre. Us farà fer la volta al món!

Amb molt de sabor

El món de les begudes sense alcohol és un territori immens per explorar i al Time to Eat Fest us animem a fer-ho perquè tindrem begudes ben gustoses i per a tots els paladars. De casa hi haurà aigua Veri, nascuda als Pirineus i sempre una gran opció per hidratar-se i netejar el paladar entre tast i tast. I tampoc faltaran grans clàssics d'una festa com la d'aquest cap de setmana: Coca-Cola Zero, Zero Zero, Regular i Light.

Cafès i batuts de xocolata

Després de dinar o a l'hora de berenar, no hi ha una altra cosa que vingui més de gust que el cafè: en els formats que vulgueu, tant sol, tallat o amb llet, trobareu els Cafés Garriga en els seus dos formats, descafeïnat amb aigua o ecològic perquè allargueu les sobretaules mentre peteu la xerrada. El Café Garriga descafeïnat amb aigua us deixarà al paladar una acidesa fina i elegant, mentre que el Café Garriga ecològic us deixarà una dolçor molt lleugera, acidesa fina i notes a nou moscada i ametlla. I, per descomptat, per a la canalla (i també pels adults) hi haurà Cacaolat ben fresc: el berenar més esperat dels petits i petites. El Black i Mocka serà gratis tot el dia a la zona infantil i l’Original només durant les hores de tallers. Aprofiteu i passeu-vos per la zona infantil i descobriu-ne més!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat