Suma't a un brunch exclusiu de la mà de Guinness Sessions

Si vols assaborir el millor de cada continent en una sessió exclusiva per a 50 persones i en un local sorprenent, reserva't el 19 de juny i participa al nostre concurs. Suma't a una festa difícil d'oblidar!
Guinness
Foto: Guinness
Time Out en col·laboració amb Guinness
Publicitat
Hi ha coses a la vida que connecten com imants: primavera i Barcelona, ​​tapes i amics, música DJ i cervesa a la mà. Connectem tot això?
El diumenge 19 de juny, a partir de les 12 h, podreu fer-ho a la segona cita de Guinness Sessions, que aterra a la ciutat per descobrir una nova fórmula amb què passar una bona estona entre amics. El local Strange del Maracaibo, als peus de la Via Laietana, davant del Port Vell i entre les fronteres que uneixen el Gòtic, el Born i la Barceloneta, serà l'escenari d'un brunch street food de Guinness amb què us menjareu el món. I no ho diem perquè sabem que ho donareu tot; ho diem perquè us espera un viatge gastronòmic per tot el planeta a través de cinc plats inspirats en les millors receptes de cinc racons de tot el món. Que el vostre paladar faci les maletes! Hi haurà diversió i, per descomptat, cervesa Guinness i Hop House 13 perquè arrodoniu aquesta volta al món amb la millor escuma cervesera. Perquè Guinness no falla mai a l'hora d'aparellar-se amb un bon plat i oferir-nos un maridatge que ens deixi flipant. Tots els plats del menú han estat curosament seleccionats perquè treguin el millor sabor de Guinness i viceversa. La cervesa us farà descobrir fusions que no sabíeu que necessitàveu a les vostres vides! Serà una cita molt especial perquè serà exclusiu per a cinquanta persones i vosaltres en podeu ser una. Participeu en el nostre concurs i encreueu els dits per ser els guanyadors d'aquest tros dominical on maridareu música, cervesa i gastronomia. No pareu de llegir perquè a continuació us donem tots els detalls d'aquesta festa que serà l'enveja de les vostres xarxes socials.

Què menjarem

Fem que el nostre paladar faci una volta al món des del Port Vell amb aquesta Guinness Sessions! Tocs asiàtics, matisos picants, sabors que ens porten fins a l'altre punt del planeta i mossegades que ens porten de tornada a casa. És clar que el brunch de Guinness no seria un brunch sense aquests plaers culinaris que desitgem que no s'acabin i per carregar energies trobareu plats inspirats en les millors receptes de cinc racons del món. Tots ells han estat seleccionats perquè maridin a la perfecció amb les cerveses GuinnessDraught i Hop House 13. Ja sabeu que són conegudes pels seus maridatges amb menjar: la feina ja està feta i els plats emparellats amb les cerveses, ara només queda que en gaudiu. En representació d'Amèrica del nord, ens delectarem amb una brutalíssima versió mini de la famosíssima cheese burger 100% carn de boví rostida al carbó en pa brioix amb salsa Guinness, cogombrets adobats, salsa BBQ, ruca i formatge cheddar gratinat: prepareu-vos per tacar-vos i llepar-vos els dits. A l'altra banda del Pacífic, d'Àsia, tindrem el plaer de devorar curri verd de pollastre i arròs basmati amanit amb llet de coco, fulles de llima, llima fresca, quefir, gingebre i lemongrass. Aquest plat farà que els plataners de Barcelona es converteixin en arbres exòtics. Baixant fins a l'Orient Mitjà, degustarem la seva versió d'un clàssic hummus de cigrons amb oli d'olives i pebre vermell. Saltant de nou a territori americà, concretament a Amèrica llatina, recorrerem les seves terres des de Veneçuela amb el seu tradicional Tequeño, una fina massa fregida farcida de formatge llatí, arribant a Mèxic i revivint un clàssic de tots els temps: el taco de cotxinita pibil amb adobats de ceba i coriandre. Una mica més enllà tenim Oceania, d'on s'inspira el deliciós clàssic poke bowl a base d'arròs, mango, edamame, rave, alvocat, cebollí i salmó fresc amanit amb salsa de soja amanida de la casa. I de tornada a les nostres terres, com a tapa inspirada en Europa podrem tastar els seus famosos macarons farcits de diferents sabors. A més, al final d'aquesta Guinnes Sessions, ens espera un pastís de Guinness 'handmade'. 

Què beurem

En aquesta Guinness Sessions, la nostra volta al món a través dels cinc plats anirà acompanyada d'un maridatge que també ens farà volar. Hop House 13 arribarà directament de Saint James Gate Brewery, a Dublín, perquè combinem gastronomia i música amb la seva frescor. És una cervesa lleugera i llupulada i amb notes florals i cítriques.
També podreu gaudir del brunch amb una Guinness Draught a la mà: perquè els clàssics mai fallen. El seu sabor és tan profund com el seu color, i després de la intensitat i tocs agredolços condueix a un final sec que et deixa amb ganes de més. A més, la seva capa de cremosa escuma deixa bigoti... Ensenyeu-los amb orgull!

Què ballarem

Demostreu que us coneixeu tots els temes dels darrers anys i que porteu el ritme al cos. Miss Tuk DJ serà l'encarregada de donar una banda sonora brutal a aquesta Guinness Sessions amb les seves versions remix de cançons conegudes i melodies dels anys vuitanta i noranta que trauran el ballarí que tenim a dins. Miss Tuk DJ fa anys que punxa a tota mena d'esdeveniments i actualment és resident d'un restaurant molt 'top' de Barcelona. Sap perfectament com amenitzar una cita creant un ambient de molt bon rotllo per a cada ocasió. Participeu en el sorteig, encreueu els dits i gaudiu d'aquest viatge amb gustos d'arreu del món!
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat