Cheesy Fest torna amb un arsenal de formatges per enamorar els vostres paladars. Aquest festival organitzat per BNGRUP, on el formatge és el protagonista principal, celebrarà la seva quarta edició els dies 8, 9 i 10 de novembre a L’Estació Espai Gastronòmic. El primer dia el seu horari serà de 18.00 h a 1.30 h, el segon dia de 12 h a 1.30 h i l'últim dia trindrà un horari de de 12 h a 18 h.
Podreu degustar i comprar formatges de tot arreu, com Suïssa, Alemanya o Anglaterra (a més de locals i nacionals), i maridar-los amb una selecció de vins i cerveses en els tastos que organitza el festival. També hi trobareu tot un repertori de pastissos de formatge dels millors pastissers de la ciutat, amb una degustació a càrrec de La Fundente. Fins i tot podreu maridar els formatges amb còctels gràcies a una degustació duta a terme pels millors coctelers del BNGRUP. Le Gruyère, Tête de Moine, Emmentaler, Apenzeller, Ardai, K-Chopo i La Fundente són alguns dels patrocinadors i col·laboradors més destacats d’aquesta edició.
No hi faltarà la música en directe, i aquesta edició vindrà carregada d’activitats diverses per a tots els públics, zones de mercat i food trucks amb propostes originals. Se us està fent la boca aigua? Ja podeu comprar les entrades!