Cicle Making Africa als Centres Cívics: Menjar del dia a dia. Costa d'Ivori i Mali

  • Què fer, Classes i tallers
Publicitat

Time Out diu

El menjar fet a casa de manera tradicional és un aspecte molt important de la vida quotidiana de moltes famílies africanes. En aquest espai gastronòmic us proposem viatjar a Mali i la Costa d´Ivori per gaudir no només dels plats que ens proposa el cuiner Laurier Ngilimana, el kejenou i les kyinkyinga, sinó també de la música d´aquests països, com ara l´afrofunk i les cançons dels griots.

Taller a càrrec de Laurier Ngilimana (Camerun). Xef i pastisser. Ha desenvolupat els seus coneixements als restaurants "Saüc", 'Manairó', 'Petit Comitè', l'Hotel Omm i la 'Pastisseria el Nostre Pa'.

Detalls

Adreça
Preu
Cal inscriure's prèviament o bé presencialment al Centre Cívic El Sortidor, o per telèfon (934 434 311) o per correu electrònic a ccelsortidor@bcn.cat
Horaris
19 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà