1. Martin Miller's Winterful Gin Fizz
És hivern i no hi ha millor còctel que ens evoqui a aquesta època de l'any que el Winterful Gin Fizz de Luca Bonsignori. S'inspira en els capvespres hivernals dels pobles de nord d'Europa i incorpora un element molt comú de la cultura i gastronomia d'aquests països: el típic 'Mulled wine' de llocs com Dinamarca, Suècia o Noruega. Per fer-ho només heu d'incorporar espècies com la canyella, el cardamom o la mandarina al vi i llest! Comencem...
Per elaborar aquest còctel necessitareu 5 cl de ginebra MMG Winterful, que és la nova edició especial del clàssic MMG; 5 cl de suc de mandarina i sucre; 2 cl de clara d'ou, el 'Mulled wine' casolà preparat prèviament i soda de pomelo.
Poseu el suc de mandarina, el gin i la clara d'ou en una coctelera. Barregeu-ho tot primer sense gel i després torneu a fer-ho però amb gel.
Ja gairebé esteu: aboqueu-ho tot en un got ben fred, decoreu-ho amb canyella en branca i afegiu suaument el 'Mulled wine' fins a tenyir la copa i la soda d'aranja. Salut! O com dirien a Noruega... 'Jubel'!