4 còctels refrescants que estaran (molt!) de moda aquest estiu

Tots ells són Margaritas en les seves diferents versions, amb les receptes originals amb Cointreau com a base imprescindible, l'històric licor triple-sec de taronja que dona molt joc en l'art de la mixologia

Cointreau
Cointreau
Time Out en col·laboració amb Cointreau
Publicitat

Sabíeu que Cointreau és l'ingredient secret present en més de 500 còctels? Entre ells, destaca l'icònic Margarita, però també el tan estimat Cosmopolitan o Sidecar. La recepta d'aquest licor triple-sec de taronja transparent i aromàtic ha conservat la seva autenticitat des de la seva creació gràcies a la selecció de les millors pells de taronja dolces i amargues.

I no és d'estranyar, ja que és una gran marca que compta amb un ample llegat històric i familiar, que ha estat partícip en la creació de tots aquests còctels tan mítics. De fet, la creació del còctel Margarita es remunta a l'any 1948 a Acapulco (Mèxic), quan la ‘socialité’ americana Margarita Sames celebrava una de les seves festes llegendàries i va combinar les seves dues begudes favorites: Cointreau i tequila. Com a resultat, en aquestes festes es va crear el còctel Margarita amb una recepta que es manté intacta, encara que s'han introduït interpretacions de la proposta original. Perquè pugueu donar pas a l'entrada a l'estiu com cal, us regalem algunes de les diferents receptes refrescants del Margarita! I és que, què seria del Margarita sense el Cointreau?

1. The Original Margarita

Us presentem ni més ni menys que la recepta original del Margarita, en la qual el Cointreau no hi podia faltar, deixant una rellevant petjada en la cultura del còctel a nivell global. Ideal per prendre a qualsevol hora del dia (o la nit).

Ingredients:

  • 3 cl de Cointreau
  • 5 cl de tequila blanc
  • 2 cl de suc de llima fresc

S'humiteja la vora de la meitat de la copa Margarita amb llima i es cobreix amb una mica de sal. Es combinen tots els ingredients en una coctelera amb gel, s'agita la coctelera fins que la mescla estigui ben freda i es cola la beguda en la copa Margarita, decorant-ho amb una rodanxa de llima. Per llepar-se la comissura dels llavis!

2. Summer Margarita

Si sou de paladar dolç, aquest és el vostre còctel, un autèntic estiuenc on la maduixa és el centre d'atenció. I és que, què seria de l'estiu sense les maduixes? Aquest còctel Margarita està elaborat amb una varietat de maduixes de tot el món i ha aconseguit un estatus d'alegre tradició que es remunta al segle XVIII. Fins i tot es diu que mossegar la primera maduixa de l'any pot fer realitat qualsevol desig. Ja l'heu pensat?

Ingredients:

  • 3 cl de Cointreau
  • 5 cl de tequila 
  • 2 cl de suc de llima
  • 1 cullerada de xarop de sucre
  • 4 maduixes

S'humiteja la vora de la meitat del teu got amb llima i es cobreix amb una mica de sal (recomanem utilitzar sal marina de l'Atlàntic, ja que actua com a potenciador del sabor i fa que la maduixa tingui més presència). Es combina el Cointreau, el tequila, el suc de llima, el xarop de sucre i les maduixes (prèviament processades) en una coctelera amb gel. S'agita la coctelera, es cola i se serveix la beguda. Si voleu que quedi com un autèntic còctel professional, es recomana adornar la part superior del got amb una branca de menta per aportar un toc de frescor. I ja podeu demanar el vostre desig amb maduixa en boca!

3. Sunset Margarita

Els capvespres durant l'estiu són alguns dels moments més preuats. Us imagineu degustar-los per doble, amb un deliciós ‘Sunset Margarita’ entre els dits? La brisa càlida us recorrerà el cos, mentre el còctel us farà de bàlsam. I quan es desvesteixi la nit, segurament us voldreu prendre un altre.

Ingredients:

  • 3 cl de Cointreau
  • 5 cl de tequila 
  • 5 cl de suc de pinya
  • 1 fruita de la passió

S'humiteja la vora de la meitat del teu got amb llima i es cobreix amb una mica de sal. Es combina el Cointreau, el tequila, el suc de pinya i la fruita de la passió (prèviament processada) en una coctelera. S'afegeix gel i s'agita fins que la mescla estigui ben freda. Es cola la beguda en un got, s'adorna i ’voilà’! A gaudir del capvespre amb una copa.

4. Frozen Margarita

El ‘Frozen Margarita’ és dels més populars, especialment en el món de la restauració, qualsevol bar amb bon gust ho té a la seva carta. Simplement és la versió congelada de la recepta original creada el 1948, i és que el gel triturat li dona un toc cruixent i emocionant a la beguda, convertint-lo en un granissat on l'alcohol queda perfectament difuminat. A més, se li sol afegir un toc dolç; és molt refrescant i una delícia per al paladar, amb el seu equilibri perfecte entre el dolç i l'àcid.

Ingredients:

  • 3 cl de Cointreau
  • 6 cl de tequila blanc
  • 3 cl de suc de llima
  • 0,5 cl de xarop simple

Humitegeu la vora de la meitat de la vostra copa Margarita amb llima i cobriu-la amb una mica de sal. Incorporeu tots els ingredients en una batedora d'alta potència juntament amb 7 gels i tritureu-los. Serviu la beguda a la copa Margarita i adorneu-la amb una rodanxa de llima. Deliciós!

Cointreau recomana un consum responsable / 40% Vol.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat