Us expliquem com i amb què brindarem al Time to Eat Fest!

Ja us hem explicat què menjarem, però encara no sabeu tot el que trobareu al festival gastronòmic que us espera els dies 28 i 29 de maig. Esperem que vingueu assedegats!
Fever Tree
Foto: Fever Tree
Contingut patrocinat
Publicitat

El Time to Eat Fest està a tocar i cada nit fins que arribin el 28 i 29 de maig somiem amb les creacions delicioses que ens han preparat els 20 grans cuiners i cuineres del festival. I què en dieu, de les begudes?
Amb aquestes temperatures, que sabors ben frescos ens baixin per la gola s'ha convertit en un petit plaer i al Time to Eat Fest en trobareu molts i variats. Hi haurà begudes per a tots els gustos, públics, necessitats i moments. Des de cerveses per començar la jornada maridant qualsevol de les propostes dels xefs fins a vins i còctels que ens acompanyin al vespre, passant per tota mena de refrescos perquè els més petits agafin energies per a tots els tallers que els esperen. I és que al festival trobareu molt més que gastronomia: activitats familiars, xerrades i DJ's de luxe!
Continueu llegint perquè aquí va una llarga llista dels brindis que fareu els dies 28 i 29 de maig.

Cerveses ben tirades!

Volem que els amants de les cerveses pugueu maridar els plats dels cuiners i cuineres en tot moment. És per això que hem seleccionat 6 varietats de cerveses Damm que combinen amb els disset plats que han preparat els nostres xefs. Hi trobareu clàssics com l'Estrella Damm, la que mai pot faltar en un ambient festivaler com aquest. També la Inedit, molt gastronòmica i aromatitzada amb espècies, i la Malquerida per potenciar la cuina llatina i els sabors més picants que han proposat els xefs. Per a paladars especials, la Daura serà la vostra millor aliada per gaudir al màxim del festival sense haver de renunciar a una bona cervesa. Què més es pot dir de la cervesa sense gluten més premiada del món? Per aquells que vulgueu una festa de 0,0% d'alcohol, la Free Damm us donarà l'equilibri de frescor i amargor que busqueu. I per als que cerqueu gustos intensos i notes afruitades i cítriques, brindeu amb la Complot IPA!

Vins que fan estiu

No hi ha res com la frescor d'un vi blanc per combatre la calor i en això el vi Fa caló és un expert! Afruitat i fi, fet per a refrescar, per gaudir i compartir. En boca és equilibrat, en una terrasseta és ideal. No només treu la set, sinó que a més a més té aromes a flors blanques com el gessamí i la tarongina, a fruites fresques com la pinya, el préssec o la pell de llimona, i a espècies com la flor d’anís. Fa Caló és la capbussada al mar que feia un any que esperaves, la brisa suau del capvespre o les nits d’estiu que no vols que mai acabin. Clarament és 100% estiu. 
Per a complaure tots els paladars, també hi haurà altres vins, com el Gessamí, una explosió d’aromes de primavera, i el Mart, un vi d’un altre planeta. I per a paladars més sèniors, el Mustillant Rosat, un vi rosat d’agulla natural, refrescant, llaminer i elegant; i el Sela, un vi negre de la Rioja, delicat i elegant.
Descubriu-los al web de Vins per estimar el vi

Combinats i còctels de ginebra

Gintònics, còctels i combinats per aquells que són amants de les mescles!
Al Time to Eat Fest podreu descobrir i tastar els sabors espectaculars de Greenalls: una ginebra d'un sabor tradicional i distintiu que ja s'elaborada en el remot 1761. Arribarà al festival amb tres referències de gustos completament diferents: la Greenalls Basil Smash, la Greenalls Wild Berry i la Greenalls Blood Orange. Espereu a veure amb quines tòniques les podreu combinar!
Per una altra banda, també trobareu l'Opihr, una ginebra especiada inspirada en la ruta de les espècies, que estarà present al festival amb quatre referències de sabors. L'Opihr Arabian, l'Opihr Aromatix Bitters, l'Opihr Oriental Spiced London Dry Gin i l'Opihr Szechuan Pepper. Totes elles us faran fer la volta al món!

Amb molt de gust i sense alcohol

El món de les begudes sense alcohol és un territori immens per explorar i al Time to Eat Fest us animem a fer-ho perquè tindrem begudes ben gustoses i per a tots els paladars.
Les tòniques Fever Tree us descobriran un cosmos de possibilitats amb les seves múltiples varietats. Trieu la vostra:  Distillers Cola, Elderflower Tonic Water, Mediterranean Tonic Water, Raspberry & Rhubarb Tonic Water, Premium Indian Tonic Water, Sicilian Lemonade i la Premium Indian Tonic Water. Són tot un plaer pels que no beuen alcohol i amb gustos arribats de tot el món.
De casa, també tindrem aigua Veri, nascuda als Pirineus i sempre una gran opció per hidratar-se i netejar el paladar entre tast i tast. I tampoc faltaran grans clàssics d'una festa com la d'aquest cap de setmana: Coca-Cola Zero, Zero Zero, Regular i Light, Fanta de taronja i de llimona, Sprite, Aquarius, Nestea i Appleteiser. Totes a 2 euros!

Temps de cafès i batuts de xocolata

Després de dinar o a l'hora de berenar, no hi ha una altra cosa que ens vingui més de gust que el cafè: en els formats que vulgueu, tant sol, tallat o amb llet, trobareu els Cafés Garriga en els dos seus formats, descafeïnat amb aigua o ecològic perquè allargueu les sobretaules mentre peteu la xerrada. El Café Garriga descafeïnat amb aigua us deixarà al paladar una acidesa fina i elegant, mentre que el Café Garriga ecològic us deixarà una dolçor molt lleugera, acidesa fina i notes a nou moscada i ametlla.
També trobareu llets Letona i Levantina, de vaca, d'avena i de soja. I, per descomptat, per a la canalla (i també pels adults) hi haurà Cacaolat ben fresc: el berenar més esperat dels petits i petites. Passeu-vos per tota la zona infantil de Cacaolat i descobriu-ne els seus tallers!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat