Connecteu-vos a Mobile Week Barcelona amb aquestes cites!

Si voleu saber més sobre xarxes socials i mems, o sobre la transformació digital a través de l'art, la ciència i la tecnologia, apunteu-vos a aquestes propostes!
Time Out en col·laboració amb mWeek
Publicitat

Us heu plantejat mai l'impacte que està tenint la tecnologia en el nostre dia a dia? La presència del món digital en cada aspecte de les nostres vides fa que ens plantegem qüestions com si al final seran els algoritmes qui ens eduquin (i no nosaltres a ells) o si les criptomonedes canviaran les normes del joc. Us han inquietat aquestes possibilitats? Doncs us espera molt per reflexionar! Del dijous 14 al dissabte 23 de febrer, es durà a terme Mobile Week Barcelona, un esdeveniment impulsat per Mobile World Capital Barcelona. Xerrades, tallers, exposicions i moltes altres activitats més ompliran tots els racons de la ciutat per tal d’acostar la tecnologia i la cultura a la ciutadania, i reflexionar sobre l’impacte de la digitalizació en les nostres vides. Des de conferències al Caixa Fòrum i una exposició al Museu del Disseny fins a tallers i xerrades a diverses biblioteques, centres cívics, bars, escoles i coworkings dels 10 districtes de la ciutat. Trobareu de tot i a tot arreu! A més, aquest any Mobile Week s'expandeix a tot Catalunya i es faran activitats a Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d'Ebre. I per tal que pugueu triar entre aquest munt d’ofertes, hem fet una selecció d’aquelles propostes que no voldreu deixar escapar!

Totes les activitats són gratuïtes amb registre previ a la pàgina web!

mWeek Conferències

Us considereu cíborgs? Aviam, potser, si us imagineu un cíborg com el típic robot de les pel·lícules, no. Però com a un ésser que depèn del seu mòbil, ordinador i derivats potser sí, no? Amber Case, membre del departament d'investigació Institute for the Future, parlarà d'això i molt més a 'Connectats/desconnectats: la nostra relació dependent amb la tecnologia' el dissabte 23 de febrer a les 11 h a la Fàbrica Estrella Damm. Obro Netflix, Rakuten TV o HBO i sempre em surt allò que, precisament, volia veure. Per què passa això? Què estan fent les grans companyies digitals amb les nostres dades? Descobriu-ho divendres 15 de febrer a les 18.30 h amb la conferència 'L'algoritme de l'entreteniment. Tries o et trien?' a la biblioteca Jaume Fuster. Una conferència dedicada al complicat món dels algoritmes i un debat posterior moderat pel periodista Òscar Broc. Dilluns 18 de febrer a les 18.30 h, Cecilia Tham ens parlarà de la seva experiència com a emprenedora amb la conferència 'Passió o precarietat? La feina dels nostres somnis a l'era tecnològica' al Parc Tecnològic de Nou Barris. I no us podeu perdre 'Tecnologia i acció humanitària. Predicció i resposta en les crisis migratòries', una conferència que es durà a terme el dimarts 19 de febrer a les 18.30 h al Museu Marítim i on l’activista Miriam Hatibi ens parlarà del paper de la tecnologia en les ajudes humanitàries. A més, també esteu convidats a l'acte d'inauguració, que serà el dijous 14 de febrer a les 19 h al Museu del Disseny i comptarà amb la presència de Gerfried Stocker, director artístic d’ARS Electronica, i la periodista Marta Peirano, experta, entre d'altres coses, en qüestions sobre privadesa i seguretat a Internet.

Consulteu les altres conferències aquí!

mWeek Tallers

Veieu un mem i al cap de res ja hi heu etiquetat a tots els vostres amics? Això us interessa! El taller 'Memes  ̄\_(ツ)_/ ̄ D'on vénen? Qui són? A on van?' que es farà a la Biblioteca Nacional de Ciutat Vella el dilluns 18 de febrer a les 18 us encantarà! Us ha passat mai pel cap relacionar els seguidors religiosos amb els seguidors d’Instagram? Curiós, veritat? Doncs no us perdeu el taller 'Fidels i Followers: la fe en l'era d'Instagram' que es farà a l’església de Sant Andreu dimecres 20 de febrer a les 18 h. Què us sembla aplicar la tecnologia per recollir la cuina de casa vostra, seguir un dia a dia saludable o, fins i tot, salvar el planeta? Al cicle Mobile Week Barcelona trobareu un munt de tallers que us faran la vida més fàcil!A més, al Centre Cívic Cotxeres de Sants el dijous 21 de febrer a partir de les 20.30 h podreu gaudir de la sessió de curtmetratges 'Ciència-ficció o realitat': un seguit de curtmetratges sobre tecnologia perquè tingueu una experiència cinematogràfica diferent. 

Consulteu tots els tallers aquí!

mWeek Famílies

Els més petits també podran aprendre (i jugar) a través de la tecnologia! Al cicle Mobile Week Barcelona hi ha un munt d’activitats i tallers familiars amb què mares, pares i fills i filles podran gaudir de les últimes novetats tecnològiques. Des de tallers per construir la vostra pròpia espasa de llum o el vostre propi petit robot fins a jocs d’electrònica musical, sessions de curtmetratges infantils i un taller sobre les Fake News, novetat d'aquesta edició!

Consulteu la resta d'activitats familiars aquí!

mWeek Exposició

I com sempre, l’art està a tot arreu, inclús en la tecnologia! Al Museu del Disseny podreu gaudir de les exposicions dels deu artistes seleccionats per aquesta edició del cicle Mobile Week Barcelona, juntament amb quatre obres convidades de la Col·lecció BEEP d’Art Electrònic. Entre les obres dels artistes seleccionats per aquesta edició trobem ‘Environment dress 2.0’ de María Castellanos i Alberto Valverde, ‘Post-society’ de Fidel García o ‘Ultimate emoji’ d’Albert Barqué-Duran. Podreu veure totes les exposicions del dijous 14 de febrer al dissabte 16 de març de 10 a 20 h.

mWeek Programa associat

Hi ha un munt d'entitats col·laboradores amb el cicle Mobile Week Barcelona que també ofereixen diverses activitats en diversos espais. Divendres 15 de febrer a les 10.30 h trobareu el taller 'PLA C: Despertant consciències i recol·lectant dades' a Ca l'Alier de Sant Martí. Un taller organitzat per Open Systems UB, NUS Teatre, ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Voleu posar-vos en forma? Al taller 'Mobilitza't: Solucions per a ser actius' que organitza el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya trobareu un munt de secrets saludables per aplicar al vostre dia a dia. Es durà a terme a l'INEFC el dijous 21 de febrer a les 13 h. I els dies 21 i 22 de febrer a les 17 h a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats comprovareu el poder de la tecnologia en els livestreams com a un motor d’innovació, creació i producció cultural amb 'CODE-NOWNESS'.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat