Ja no cal que creueu el ‘charco’ o proveu centenars de restaurants mexicans de Barcelona per tastar gastronomia autèntica i de qualitat! Del 8 de novembre i fins a l'1 de gener l’hotel Mandarin Oriental us porta una experiència d’allò més extraordinària. El luxós Banker’s Bar de l’hotel es vestirà de colors ben vius i es convertirà en el restaurant El Arrayán, considerat el millor de tot Puerto Vallarta. Durant un mes, serviran una gran selecció de còctels tradicionals. I els podeu reservar aquí i ara mateix! Cada còctel –a un preu de 18 €– anirà acompanyat d’una exclusiva tapa de guacamole. A més, també podeu aprofitar per tastar els millors tacos, tamales i quesadillas que es puguin trobar a Barcelona!
Els còctels que podreu assaborir són:
- Old Fashioned a la Mexicana: tequila Altos Reposado, cafè, xarop d'atzavara, Bitter de taronja
- Tommy´s Vallarta: tequila Avión Silver, api, cogombre, suc de llima, xarop d'atzavara
- Bloody Dancer: mezcal Vida, suc de tomàquet, suc de llima, bloody mix, salsa barbacoa
- Paloma: tequila Avión Silver, suc d'aranja, suc de yuzu, xarop d’hibiscus
- Michelada: suc de tomàquet, suc de remolatxa, suc de llima, bloody mix, salsa barbacoa, Corona