Quins ingredients, tipus de coccions, recipients i receptes feien servir les persones del neolític? Trobaríem similituds amb la cuina d’avui dia? La Fundació Alícia s’alia amb el Dr. Juanjo García Granero, investigador de la Universitat d’Oxford, per crear un taller en què explicar, de manera pràctica, què menjaven les persones al neolític. I el porta ara a Barcelona triant el Museu d’Història de Catalunya com a espai per aprofundir en el coneixement de les nostres arrels: com ens vam alimentar ara fa més de 5.000 anys? De la mà del cuiner Vinicius Martini, de la Fundació Alícia, elaborarem quatre receptes basades en restes de menjar trobades a jaciments neolítics d’arreu del món, des de la Xina fins a Suïssa, i coneixerem com vivien les persones que van elaborar aquests menjars.
Per participar al taller cal inscriure’s escrivint un correu electrònic a mhcvisites.cultura@gencat.cat o trucant al 93 225 42 44.