La Torre Bellesguard és el lloc escollit per a la primera edició del mercat gastronòmic Eat Gaudí, que tindrà lloc dissabte 19 i diumenge 20 d’octubre. Podreu fer una immersió en el món gastronòmic a través de diferents estands, distribuïts i agrupats per zones geogràfiques del món, on tindreu l'oportunitat de tastar una acurada selecció del producte gurmet més actual procedent dels cinc continents. A més a més, ho podreu combinar amb l'oferta més exquisida d'art, cultura i oci.
Durant tot el cap de setmana hi haurà visites guiades amb les que podreu fer un viatge en el temps per la història de Bellesguard, i que inclouran diferents parades per tal de realitzar una degustació a càrrec del mestre pastisser, Christian Escribà, que ha dissenyat una experiència gastronòmica pensada a mida per a l'espai.
Un cop a fora, una de les primeres coses que us cridarà l’atenció és un porxo envidrat i climatitzat que tindrà un ús paral·lel al market: aquí es portaran a terme conferències, tasts i degustacions de producte, obertes al públic i gratuïtes, a càrrec de diversos xefs i ponents. A les cavallerisses trobareu la zona VIP, on podreu participar de tallers i ‘showcookings’ especialitzats a càrrec de diferents referents en el món de la gastronomia. En aquest cas, els grups seran reduïts i de pagament. Tant dissabte com diumenge a la Sala dels Maons, la joia de la corona de la Torre Bellesguard, es podran degustar els àpats exclusius que el prestigiós i mediàtic xef Marc Ribas elaborarà en exclusiva per l'Eat Gaudí. Les entrades per aquesta activitat ja estan exhaurides, però estigueu pendents que a la primavera tornarà a haver-hi una segona edició d'Eat Gaudí amb moltes novetats!
Us ha entrat la gana? Doncs no us perdeu aquesta oportunitat! A la pàgina web d'Eat Gaudí ja podeu fer-vos amb les vostres entrades pel market, les visites i els tallers.