Menjar
La varietat de locals del barri és interessantíssima i adaptada a tots els gustos i economies. Els sibarites amb ganes de Michelin els costarà decidir-se entre els restaurants Disfrutar, Angle, Gresca i Cinc Sentits.
En el seu propi firmament gastronòmic hi ha restaurants que també desborden personalitat, però molt més assequibles. Visiteu, si encara no ho heu fet, l'Osmosi, el Sagardi (Muntaner, 70), el Cruix, l'Haddock i el Semproniana. Si busqueu opcions més informals però igualment saboroses, podeu optar pel Bar Malasang, Casa Jaume (Consell de Cent, 222), l'Ugot i La Flauta (Aribau, 23). I si voleu provar autèntica cuina catalana a preus de riure planteu-vos al Gelida.
Quan ve de gust menjar asiàtic es pot escollir entre el clàssic Out of China, la desimboltura índia de Masala73 i l'exuberància d'Indonchine Ly Leap, ideal per impressionar la parella. Els amants del menjar japonès haurien de buscar pis a la zona perquè n'hi ha molt i bo per triar: Tempura-Ya, Akashi Gallery, Ekubo... Cal no oblidar un dels millors llocs de la ciutat per assaborir els plats que se serveixen en les llars nipones: Una Mica de Japó (Aragó, 104).
A la quadrícula esquerra també hi ha espai pel Yakumanka, la sucursal barcelonina del celebèrrim xef peruà Gastón Acurio. Una altra opció interessant per degustar especialitats de Sud-amèrica és Caña de Azúcar.
Cal destacar especialment el carrer Enric Granados, una de les vies més boniques i amb més bon gust de la ciutat: als seus portals se succeeixen valors segurs com Alba Granados, Sense Pressa, Robata ...