El vi de la terra
El xarel·lo és la varietat blanca estrella del Penedès. Els seus vins joves són suaus, amb un caràcter sedós però amb cos, bona acidesa, afruitats i amb excel·lent graduació alcohòlica. Els seus aromes recorden a flors blanques i fruita típica, un maridatge que trobaràs perfecte per a peixos i carns blanques.
Els vins de xarel·lo més madurats resulten consistents, càlids amb final mineral. El Xarel·lo amb pas de bótaté un aroma més complexe que va des de flors blanques, a torrats i vainilla depenent del tipus de roure. Prova'l amb amanides, arròs, peix, sushi o formatges suaus!
El maridatge estrella
La combinació d’ostres del Delta de l’Ebre amb vins de la varietat Xarel·lo de la Denominació d’Origen Penedès esdevé un encert. Les notes cítriques, els tocs salins, la frescor en boca i la complexitat del Xarel·lo, es complementa a la perfecció amb les ostres del Delta. T'encantarà!