El 14 de març, Time Out va organitzar una nit gastronòmica a la Fundació Antoni Tàpies amb 5 dels millors restaurants de de cuina japonesa, peruana i nikkei de la ciutat: Ceviche 103, Pakta, Shibui, Tanta i Taverna Hisako. A més del menú dels restaurants, la pastisseria Takashi Ochiai va estar present amb les postres i Pisco 1615 va repartir uns deliciosos còctels de pisco sour.
La festa va culminar amb el repartiment dels premis del concurs de maridatge de la DO Penedès: el premi pel guanyador va ser un fabulós viatge d’una setmana per Porto, París i la Toscana amb despeses incloses i, per la finalista, el seu pes en vi. Per celebrar-ho, la denominació d'origen va portar les 22 referències del concurs que es van anar oferint durant la nit.
Vols recordar-ho? Et deixem amb el vídeo de la Nit de la cuina japonesa vs. cuina peruana perquè en gaudeixis. Gràcies a tots els que vau assistir!