Time Out en Viu
Time Out en Viu

Et vas perdre la Nit de la cuina japonesa vs. cuina peruana?

Ja tenim el vídeo de la nit gastronòmica

Publicitat

El 14 de març, Time Out va organitzar una nit gastronòmica a la Fundació Antoni Tàpies amb 5 dels millors restaurants de de cuina japonesa, peruana i nikkei de la ciutat: Ceviche 103, Pakta, Shibui, Tanta i Taverna Hisako. A més del menú dels restaurants, la pastisseria Takashi Ochiai va estar present amb les postres i Pisco 1615 va repartir uns deliciosos còctels de pisco sour. 

La festa va culminar amb el repartiment dels premis del concurs de maridatge de la DO Penedès: el premi pel guanyador va ser un fabulós viatge d’una setmana per Porto, París i la Toscana amb despeses incloses i, per la finalista, el seu pes en vi. Per celebrar-ho, la denominació d'origen va portar les 22 referències del concurs que es van anar oferint durant la nit.

Vols recordar-ho? Et deixem amb el vídeo de la Nit de la cuina japonesa vs. cuina peruana perquè en gaudeixis. Gràcies a tots els que vau assistir!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat