Ah, l’amor. Si alguna cosa sabem sobre com serà l’any 2030 és que fa tota la pinta que encara estarem pensant en l’amor. Conèixer a persones, estimar-les, enamorar-te i després que et trenquin el cor: són tot experiències universals que ens uneixen i ens fan iguals.
L’amor hi serà el 2030, sí, però quina forma adoptarà? Ja fa temps que lligar en bars i discoteques s’ha convertit en una estratègia gairebé residual en comparació a l’acte de fer ‘swipe right’ o ‘swipe left’ a Tinder. La pandèmia va fer anar a l’alça aquesta tendència i les possibilitats de persones amb qui quedar cada vegada semblen més infinites. Estem avançant irremeiablement cap a un futur on els algoritmes decideixen de qui ens enamorem o a qui donem carabasses? Com han impactat internet i les xarxes socials a les nostres relacions sexoafectives? On tindrem cites, l’any 2030? Ens haurem deslliurat d’una vegada per totes dels estigmes i pressions que envolten l’amor i el sexe?
Per parlar de tot això, el dimarts 23 de novembre a les 19 h, es reuniran a l’auditori de la Casa SEAT:
- Enric Puig Punyet, director de l’Arts Santa Mònica i autor del llibre ‘La gran adicción. Cómo sobrevivir sin internet y no aislarse del mundo’.
- Alba Povedano, psicòloga i sexòloga. Formadora en educació sexoafectiva en infants i adults amb perspectiva feminista.
- Janira Planes, experta en tecnologia i cultura d’internet.
- Sandra Bravo, periodista, activista no-monògama i autora del llibre ‘Todo eso que no sé cómo explicarle a mi madre. (Poli)amor, sexo y feminismo.
Aquest debat forma part de les jornades Future Makers de Time Out Barcelona que tindran lloc a la Casa SEAT. Totes les sessions estan obertes al públic i són gratuïtes: per inscriure't, només has d'omplir aquest formulari. A més, els assistents que us apropeu a Casa Seat també podreu participar en el torn final de preguntes.