Quan parlem d’hotels petits, amb un disseny cuidat fins a l’últim detall, amb encant i totes les comoditats, hem de pensar en la cadena EDITION. De fet, va ser el primer hotel EDITION, concebut per l’empresari Ian Schrager a l’any 2007 en col·laboració amb la cadena Marriott, el que va inaugurar el concepte de boutique: luxós, adaptat a les necessitats de clients exigents, amb atenció als petits detalls, discret i plenament còmode. És per això que, quan arriben les dates de Nadal, The Barcelona EDITION –l’últim hotel inaugurat per la cadena fins ara, situat al cor de Ciutat Vella, a l’avinguda Cambó 14 i a tir de pedra de la Catedral i del mercat de Santa Caterina– vol fer honor del seu prestigi i convidar-te a gaudir d’unes festes extraordinàries. És per això que han programat àpats i activitats per tots els dies clau: Nit de Nadal, Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Any Nou i Reis.
Quan arriben les dates nadalenques, les demandes fonamentals són dues: bons àpats per sopar i per dinar amb la persona que estimes, amb la família o amb els amics més propers, i festes sense fi, sobretot la nit de Cap d’Any. The Barcelona EDITION ho té tot previst, i ara podràs reservar la teva taula el dia que més et convingui –o tots, per què no– per experimentar el luxe i l’atenció al detall de l’hotel, tant en el seu restaurant, el seu bar i els seus espais comuns, decorats de manera elegant amb colors neutres, fusta i il·luminació adequada que des del dia 10 de desembre es complementa amb un arbre de tres metres i mig al vestíbul completament espectacular, les llums del qual les ha dissenyat David Abad en col·laboració amb Ruinart Champagne, i a partir de principis plenament ecològics i exempts de plàstics. Vols saber-ne més? Això és el que tenen preparat.