Tercera edició d'aquest festival que vol divulgar la cultura del cafè d’especialitat i crear un fòrum que enforteixi el concepte d'aquesta beguda, tant en l'àmbit nacional com internacional. Repartit en tres dies a l'Espai 88, les jornades del dijous 11 i divendres 12 estaran dedicades exclusivament a professionals de la industria, amb contingut per baristes, propietaris de cafeteries, torradors i entusiastes del cafè. El dissabte dia 13, de 10 a 23 h, tindrà lloc la trobada central del festival. Un dia obert al públic on on hi haurà tallers i xerrades molt diverses que no només se centraran en el cafè d’especialitat sinó també en altres productes amb els quals comparteixen processos i flosofa, com el vi natural o la cervesa artesana. D’entre els destacats trobem el tast de cerveses dirigit per Mikel Rius de Barcelona Beer Festival i l’activitat de vins naturals i cafè dirigida per Stefano Colombo del restaurant Bar Brutal i Marcos Bartolomé de Satan’s Coffee Corner. A més, hi haurà cafè gratuït ininterromput a les espresso i brew bars i oferta gastronòmica de proximitat.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
Discover Time Out original video