Time to East Fest
Foto: Time Out Barcelona
Foto: Time Out Barcelona

Us descobrim 7 influencers gastronòmics que ho peten a les xarxes!

Els vam veure a l'Academy del Time to Eat Fest i ens va encantar que compartissin el seu coneixement 'foodie' amb nosaltres. Si encara no ho feu, és l'hora de seguir-los!

Publicitat

El cap de setmana del 28 i 29 de maig va ser el més 'foodie' possible. I no parlem dels tastos que vam poder assaborir o dels tallers en què la gastronomia era la protagonista; parlem de l'Academy. Un, dos, tres i fins a set influencers del panorama digital i gastronòmic català van ser presents al festival per explicar-nos les seves experiències com a creadors de contingut vinculat al món de la cuina, així com la seva filosofia i la seva gran passió per la gastronomia.
Va ser una trobada de 'foodies' per a 'foodies' i estem segurs que molts de vosaltres no us vau poder resistir a seguir-los a les seves xarxes socials i a descobrir totes les publicacions delicioses que han compartit al llarg d'aquests anys.
I és que són experts en menjar saludable, en vins amb DO catalanes, en restaurants i bars de Barcelona, en esdeveniments on hi hagi teca i en qualsevol cosa a la qual se li pugui fer una bona queixalada. Si encara no els coneixeu, no perdeu més el temps!

Top Food BCN

Ja fa més de 4 anys que, per casualitat, en Cristian Sànchez va endinsar-se en la seva aventura 'foodie' i digital: Top Food BCN.
El seu hobby, la cuina, s'ha convertit en el seu treball i les seves xarxes, per als seus seguidors, s'han convertit en una via d'inspiració per a les seves receptes i fins i tot per a les receptes de restaurants. Hi ha usuaris que mostren els vídeos d'en Cristian per demanar plats concrets als restaurants!
Això sí que és petar-ho, comproveu-ho vosaltres mateixos.

Addicted to humus

El 2017, en Manel García i la Hanna Buschmann van fer el canvi al veganisme i això sumat a la seva passió per la cuina des de ben petits es va convertir en una oportunitat: crear contingut sobre receptes i el seu nou estil de vida amb tots els seus seguidors.
La seva compta Addicted to humus demostra dia a dia com ser vegà no és gens avorrit, difícil o car: les seves receptes són ben creatives, saludables i acolorides.

Publicitat

Anna's Taste

Ella es diu Anna Mesalles, però per als usuaris el seu nom i cognom és Anna's Taste. A les seves xarxes socials elabora reviews de restaurants de Barcelona per tal que els seus seguidors puguin planejar fàcilment els seus àpats a l'exterior: hi haurà menjar vegà? Com són les racions? Val la pena la carta de postres? Totes aquestes preguntes que ens sorgeixen abans de sortir a menjar fora tenen resposta amb Anna's Taste.
A més, fa reviews de tota mena: tant de restaurants amb Estrella Michelin fins a menjar de carrer.

Foodying BCN

L'Ariadna Rodrigo ha seguit des de ben petita el que feien els seus pares i una de les raons de pes per les quals avui dia és una gran 'foodie' és perquè el seu pare estava vinculat al sector de la restauració.
És d'aquelles persones que sempre té algun lloc per recomanar als seus amics i a qui no li falten opcions a l'hora de saber on assaborir un bon àpat. És per aquesta raó que va decidir bolcar tot el seu coneixement i passió a Foodying BCN: un compte que ja porta més de 63 mil seguidors i 7 anys de publicacions i amor pel bon menjar.

Publicitat

In and Out Barcelona

Darrera d'In and Out Barcelona s'amaguen l'Andreu Font i la Stefania Talento: dos apassionats de la gastronomia que van crear aquest compte el 2012 amb la idea de recomanar de forma independent els millors bars, restaurants, esdeveniments i plans per Barcelona i voltants.
No viuen d'In and Out Barcelona, però us assegurem que hi aporten tota la dedicació del món perquè seleccionen amb detall aquells llocs que recomanen i cadascun d'ells el comuniquen amb cura i tenint en compte molt més enllà de la gastronomia: també l'interiorisme o la projecció.

Va de sabores

Entre viatges i restaurants, la Júlia Rovira comparteix a Va de sabores un estil de vida saludable que transmet principalment amb receptes fàcils i amb ingredients que podem tenir a la nevera o que són fàcils d’adquirir.
Proposa menjars que són senzills i ben gustosos fins i tot per aquelles persones que creuen ser unes negades a la cuina. I és que la passió de la Júlia és compartir el seu coneixement i estima pel menjar i per aquell estil de vida que, seguidor rere seguidor, han fet que es pugui dedicar al que més li agrada.

Publicitat

Vi&Companyia

Ressenyes de vins i enoturisme, receptes-maridatge, tips i humor: aquesta és la fórmula que utilitza la Marta Clot per a Vi&Companyia.
A més de ser sommelier, també és pastissera, però a les seves xarxes el que trobareu són vins i vins, especialment catalans, ja que vol visibilitzar i donar suport a la gran varietat de vins de la nostra terra.
Tot i ser una experta en vi, creu que per beure'l i gaudir-lo no cal fer cap curs d'iniciació: el més important és tastar-lo i, si pot ser, en bona companyia!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat