El Japanese Winter s’instal·la al restaurant Bestial de Barcelona

Si voleu viure una experiència pròpia de l’hivern nipó sense sortir de la ciutat, no us perdeu aquesta proposta gastronòmica maridada amb còctels Roku Gin
  1. Roku Gin, Japanese Winter, restaurant Bestial
    Foto: Irene Fernández
  2. Roku Gin, Japanese Winter, restaurant Bestial
    Foto: Irene Fernández
Time Out en col·laboració amb Roku Gin
Publicitat

A totes les cultures del món, l’arribada de l’hivern se celebra amb festa gran. Però hi ha pocs llocs on es faci de forma més singular i preciosista com al Japó. En allà té lloc la coneguda com Natura Il·luminada, on les principals ciutats nipones decoren parcs i jardins amb llums i projeccions de colors...

Ara, part d’aquest esperit es trasllada al restaurant Bestial de Barcelona fins al 15 de gener de la mà de Roku Gin. Aquesta prestigiosa ginebra artesanal 100% porta a la ciutat una de les propostes gastronòmiques més originals de la temporada: Japanese Winter. Un pla inspirat precisament en la Natura Il·luminada pròpia del país del sol naixent, on no pot faltar un menú exclusiu i deliciós d’inspiració japonesa, tot i que amb tocs internacionals, que es marida amb còctels d’hivern a la japonesa elaborats amb Roku Gin. Seguiu llegint, perquè us expliquem tot el que trobareu i assaborireu.

Detalls del Japó més hivernal

Endinsar-se aquests dies al restaurant Bestial del Port Olímpic suposa, també, fer un salt de continent i traslladar-se al país del sol naixent. I és que en allà trobareu un racó inspirat en l’hivern japonès i decorat amb fanalets que ret homenatge a la Natura Il·luminada.

Una gastronomia de contrastos

Japó és un país únic per molts motius, entre d’altres, per la seva espectacular gastronomia. I el que tastareu al restaurant Bestial si demaneu el menú Japanese Winter és una proposta que fusiona els millors ingredients i les tècniques culinàries japoneses amb altres pròpies de la millor cuina internacional o de casa nostra. Per exemple, com a entrants podreu assaborir un ceviche d’ostres, un sashimi de salmó marinat en cítrics i pebre sansho, una croqueta de ceps i una truita de llamàntol i shichimi togarashi. I de plat principal podreu triar entre un melós de vedella amb parmentier de miso o un llobarro amb crema de marisc i katshosushi. Això sí, deixeu forat per les postres, perquè tastareu un deliciós kokonattsu, a base de coco, tapioca, maracujà i llima kaffir.

Còctels d’hivern per maridar

Aquest menú exclusiu encara resulta més sorprenent gràcies a la proposta de maridar cadascun dels plats amb un còctel d’hivern diferent. Un total de quatre còctels d’hivern elaborats amb Roku Gihn que us enamoraran. Propostes com el Roku Mary, un viatge al sabor intens dels carrers nipons, preparat amb suc de tomàquets i espècies japoneses. També el Half Gimlet, a base de llima, cogombre, fruita de la passió i flor de saüc. O el Fuyü Mule, el més representatiu de l’hivern japonès, on Roku Gin mostra la seva vessant més cítrica a través del yuzu, el té sencha i el toc picant del gingebre. I, per últim, el Japanese G&T, amb sticks de gingebre, ideal per posar un punt diferent a unes postres inigualables i quedar-se amb el gust de l’hivern japonès a la boca. No us ho perdeu!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat