La cuina peruana al ROC35

La gastronomia de Perú conjuga una àmplia varietat d'influències
  • Què fer, Activitats gastronòmiques
Publicitat

Time Out diu

La gastronomia de Perú conjuga una àmplia varietat d'influències, des dels primers pobladors fins a l'arribada dels immigrants japonesos i la implantació de la tendència Nikkei. En els plats peruans trobem la petjada de la cuina espanyola, africana, francesa, xinesa i fins i tot italiana.

A Perú són més de 400 els plats típics, però alguns d'ells són autèntics clàssics. Aquesta riquesa de sabors i aromes té el seu origen en el fet de poder gaudir de la naturalesa com a rebost. La patata, el blat de moro i la carabassa dels Andes. Una infinitat de 'ajís' (bitxo). L'arribada d'Europa, primer amb els espanyols i més endavant amb els francesos, de productes com l'arròs, els cítrics, el blat, la ceba i les carns de cap de bestiar, porc i gallina. La deliciosa fruita amazònica o l'abundància de peixos, mol·luscs i crustacis de l'oceà. A més, en ser la peruana una gastronomia que ha anat sumant tantes influències al llarg dels anys, des de ROC35 volem incorporar un toc local als plats i incloure picades d'ullet de la tradició culinària catalana.

Les receptes
En ROC35 es centren a ensenyar a cuinar el cebiche, el ají de gallina en versió croqueta i l'arròs chifa presentat com a paella verda de pollastre i conill, entre altres.

Taller de fusió peruà-catalana
Ceviche de Bacallà amb humus de mongeta Perona i aire de menta
Croquetes de ají de gallina
Paella verda de pollastre, conill i choclo peruà en salsa de coriandre
Crema catalana de pruna

Detalls

Adreça
Preu
50€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà