La revolució d'escoltar històries

Si us agraden les bones històries, ara, amb el mòbil i els audiollibres d’Storytel podeu gaudir dels millors llibres... on vulgueu!
Storytel
Time Out en col·laboració amb Storytel
Publicitat

Ja no cal esperar a les vacances ni apurar les nits per gaudir d’una lectura: ara, si teniu un ‘smartphone’ i ganes d’entrar en una bona història, podreu sumar-vos a la revolució de l’audiollibre. Aquest no és un invent nou, de fet, fins i tot existeixen audiollibres en vinil dels anys 60 i 70, però el seu ‘boom’ ha arribat ara, amb Internet i els aparells electrònics que portem a sobre i que ens permeten estar connectats... també a la lectura!

Els impulsors d’Storytel van ser uns visionaris que van entendre que, amb l’arribada dels telèfons intel·ligents, hi hauria un canvi de paradigma en molts sentits, inclòs l’editorial. Van fundar la seva plataforma a Suècia l’any 2005, van arribar a casa nostra ara fa un any i tenen més de 720.000 subscriptors i un fons d’audiollibres i ‘ebooks’ que sobrepassa els 40.000 títols amb idiomes com el castellà, anglés i català. Us ho imagineu? És com portar una biblioteca a sobre! A més, una bona part són Originals, és a dir, històries escrites directament per a un  format sonor.

Fer-se soci és tan fàcil com en altres plataformes com per exemple Netflix: cal descarregar-se l’app, hi ha un període de prova gratuït de 14 dies i, si us hi enganxeu, que és el més probable, tindreu accés il·limitat al seu fons per una mòdica quota mensual (12,99 € al mes o 9,99 € amb l'oferta de subscripció del seu web). Prepareu-vos per entrar en un nou univers literari! Per tal que us en feu una idea, a continuació us proposem només un tastet de llocs sorprenents on llegir amb Storytel i lectures compatibles del seu fons.

3 moments insòlits amb un bon audiollibre

Fent esport

Córrer, anar al gimnàs, en bici, fer estiraments, boxa... Fer esport en solitari té el seu encant, però encara més si li afegim els suspens d’un 'thriller' ben explicat. Com, per exemple, ‘El maestro del Prado’, de Javier Sierra, que planteja un munt d’enigmes al voltant de les històries més desconegudes i sorprenents de la gran pinacoteca madrilenya. O si preferiu fer esport escoltant un relat que et parli també d’aquest tema, es pot optar per Pep Guardiola. La metamorfosis’ en què el seu autor, Martí Perarnau, explica la transformació de l’entrenador en Alemanya.

A la feina

Hi ha tasques i moments en qualsevol feina en què pots seguir sent productiu mentre escoltes algú explicant-te alguna cosa pels auriculars. Pots seguir llegint la novel·la que més t’enganxi o, si et ve de gust, pots buscar un llibre de no ficció, com El zen en la empresa’, de Álex Rovira i Francesc Miralles, que t’ajudarà a rendir encara més! I si el que vols és aprendre de tot un savi, pots optar per ‘El libro de Steve Jobs’, que es submergeix a la biografia (i al cap) del geni que va canviar la nostra relació amb la tecnologia.

Mentre us arregleu

Vestir-se, afaitar-se, maquillar-se, depilar-se o pintar-se les ungles, banyar-se... I si afegim una història en la que res no és el que sembla? ‘La bruja’, de Camilla Läckberg, us transformarà encara més! També podeu jugar a anar endavant i endarrere en el temps escoltant un títol com Los señores del tiempo’ d’Eva García Sáenz de Uturi, una història que passa en Vitoria i es mou entre l’edat mitjana i l’any 2019.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat